HŰHA

Szerző

Létrehozva: 2024.08.05.
Módosítva: 2024.08.05.

"Biztonságban éreztem magam" - izmos férfikarok ölelik Szandit, és nem a férje az

Megdöbbentek a rajongók.

Szandi az ország kedvenc énekesnője. A legtöbb gyereksztár és tinisztár nem tudja átmenteni a sikereit felnőtt korára, ezért gyerekként érnek a karrierjük csúcsára, jóllehet, ők később is szeretnének a szakmában dolgozni. Ezért gyakran összeroppannak és rossz útra térnek. Milyen sok történetet is hallottunk már arról, hogy egy-egy gyereksztár függő lesz és leépül. Gondoljunk csak például Macaulay Culkinra, aki csodás gyerekszínész volt, később azonban jött a hullámvölgy. Nos, Szandi a szemünk előtt nőtt fel. Cserfes kicsi lány volt, amikor először felzendültek a slágerei a rádióban, és sokan azt gondolták, hogy örökre tinisztár marad. Erre alaposan rácáfolt, mert még mindig a hazai kiválóságok között van, és népszerűsége nem csökken.

Szandi nem is lehetne boldogabb 

Kevés boldogabb embert találhatunk az országban Szandinál. A tenyerén hordozza ugyanis őt a Jóisten: karrierje csúcsán van, egyre népszerűbb és népszerűbb, imádja őt a közönség, ráadásul a családja is tökéletes. Férjét már hosszú évtizedek óta szerelemmel szereti, és nagyon boldogok együtt. Igaz, nemrégiben botrányba keveredett, amiért nem volt hajlandó fellépni egy koncerten, mert túl kevesen voltak. A közönség azonban hamar megbocsátotta ezt neki. 

 

 

Szandi most egy olyan fotót tett közzé, ami mindenkit megdöbbentett. Nyolc erős férfi tartja ugyanis a karjai között, ő pedig vidáman mosolyog. 

Ilyen security csapattal maximális biztonságban éreztem magam! A fiúk a tenyerükön hordoztak! 

- írta mókásan, mire a kommentelők is beindultak. 

Mindenkinek nagyon tetszett, hogy milyen könnyedén fel tudták kapni az énekesnőt. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek