HŰHA

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.08.25.

Béres Anett: „Vannak napok, amikor színesebben látom a Világot”

Béres Anett őszinte vallomásában kiöntötte a szívét.

Élménydús hónapjai vannak Béres Anettnek, a nyár elején még Cipruson pihent barátnőjével, Sáfrány Emesével. Majd az egykori valóságshow-szereplő élete egyik legnagyobb kalandján is túl esett, hiszen belevágott az Ázsia Expresszbe és nekivágott a Fülöp-szigeteknek is. Saját bevallása szerint azóta teljesen más ember lett belőle.

Beres Anett sminktetovalas-002-VI
 

Béres Anett várja az igazit és nem adja alább. A Tények plusz műsorában beszélt arról, hogy szerinte aki egyszer már volt szerelmes, az soha nem tudja elengedni azt az érzést. Bevallotta csak azért nem akar együtt lenni egy férfival, mert az a társadalmi elvárás, vagy hogy elmondhassa magáról, hogy párkapcsolatban él.

Azt szoktam mondani, hogy én nem egy testet keresek, hanem egy lelket keresek. Valójában egy dolog van, amiről én nem tudok lemondani egy kapcsolatban: az a szerelem. Én szerelem nélkül én nem tudok csak azért valakivel együtt lenni, hogy legyen valakim, vagy legyen kivel elmennem, vagy legyen valaki mellettem. Valójában nem is szeretek olyan emberrel lenni, aki csak úgy van. Én még hiszek abban, hogy létezik a szerelem. Kicsit lehet, hogy naiv vagyok” - ismerte el Béres Anett.

Kérdésre Béres Anett azt is kifejtette, hogy milyen pasit keres magának.

„Kérdezik, hogy hogy nézzen ki. Nem az a lényeg, hogy hogy nézz ki. Az a lényeg, hogy lelkileg tudj kapcsolódni a másikhoz. Szerintem ez a legfontosabb és minden többiben, minden másban lehet alkalmazkodni. De ha a lelketek nem kapcsolódik akkor számomra nem tud párkapcsolat kialakulni” – szögezte le Anett.

Egyébként azért is furcsa, hogy Anett még mindig a szinglik magányos életét éli, hiszen bomba formában van. Szépségével egészen biztosan bárkit képes lenne levenni a lábáról. Legalábbis erről árulkodik legújabb elegánsan dögös fotója is.

„A kedvenc színem a fekete, ami tudom, nem szín. Persze azért vannak napok, amikor színesebben látom a Világot” – írta fotójához Béres Anett.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek