HŰHA

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.08.26.

„Alkalmit, akár komolyat” — a magyar mulatóskirály fotójával vadásznak nőkre a neten

A Ripost olvasója különös látványra lett figyelmes a Tinderen. Vajon mit szólna ehhez Kis Grófo?

Ahhoz már kezdhettünk hozzászokni, hogy egyes, önbizalomtól nem duzzadó, mégis partnerre vágyó pasik ismert magyar férfiak fotóival próbálnak sikert aratni a társkeresőkön, ám arra, ami a napokban jött szembe egyik olvasónkkal, egyáltalán nem voltunk felkészülve. Talán Kis Grófo sem.

Kis Grófo
Kis Grófo olaszosan a Tinderen? Ez csak valami rossz vicc lehet (Fotó: Facebook)

Mégis mi történt?

Nos, a Ripost olvasója nem másba futott bele az egyik legnépszerűbb társkereső appon, a Tinderen, mint a Bulibáróba, vagyis Kis Grófóba! Ám azt már ő is sejtette, hogy valami turpisság — azaz inkább visszaélés — van a dologban. Az énekes ugyanis több mint egy évtizede boldog házasságban él Tündével, aki három gyermekkel is megajándékozta őt.

Azt kizártnak tartottam, hogy Kis Grófo valóban regisztrált volna a Tinderre, plusz a róla feltöltött fotó is elég furcsa és kifejezetten régi volt.

„Nem követem őt túlzottan, de azt tudom, hogy van családja, és egy szimpatikus embernek tűnik, szóval biztos vagyok benne, hogy lenyúltak róla egy fotót, csak azt nem értem, miért. Talán heccből vagy fogadásból” — elmélkedett olvasónk, aki mellékelte is az említett fotót.

Kis Grófo
Alkalmit, akár komolyat ilyen kapcsolatot keresnek Kis Grófo fotójával (Fotó: Olvasói fotó/Ripost)

A Ripost megpróbálta elérni az ország Bulibáróját, ám egyelőre nem válaszolt a megkeresésünkre. Mindenesetre nem ő az egyetlen olyan híresség, akinek a fotója a Tinderen kötött ki!

Nemcsak Kis Grófo, de Schmuck Andor képével is csajoztak már a neten

Igencsak meglepődött a Ripost egyik olvasója, amikor a Tinder nevű népszerű társkeresőn 2020-ban váratlanul szembejött vele az akkor még boldog házasságban élő Schmuck Andor képe.

Teljesen érthető, hogy a srác az én képemet választotta, hiszen nekem is lett egy gyönyörű feleségem.”

Nagyon drukkolok a fiúnak, és ha igényli, néhány tanáccsal is ellátnám, hogy hogyan tisztelje a nőket. Az első számú szabály az, hogy ne csapja be őket

mondta akkor nevetve Andor.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek