HŰHA

Szerző

Létrehozva: 2024.07.17.

Pikáns pletyka terjed: együtt van Kiszel Tünde lánya és Varga Viktor?

A Redditen újabb pletyka ütötte fel a fejét, aminek két főszereplője valószínűleg egy forgatáson melegedhetett össze. Eláruljuk, Hunyadi Donatella és Varga Viktor állítólagos románcáról van szó.

Varga Viktor magánélete az utóbbi időben folyton téma a rajongók körében. Már csak azért is, mert egyik pillanatban még szinglinek hiszik kedvencüket, a másik pillanatban viszont ismét megjelenik mellette a barátnője, de aztán kiderül, hogy nincsenek is együtt. Igen, ez egy kicsit kacifántos történet, de tudjuk még fokozni, hála a Reddit nevű platformnak. Egy lelkes felhasználó ugyanis annyira túlanalizálta Varga Viktor fotóit, hogy közben össze is boronálta a mellette látható hölggyel, aki nem más, mint Hunyadi Donatella.

Hunyadi Donatella Varga Viktor
A rajongók szerint alakul valami Hunyadi Donatella és Varga Viktor között (Fotó: Ripost)

Alakul valami Varga Viktor és Hunyadi Donatella között?

Nos, a kérdést az imént említett redditező tette fel a platformon, ahová mellékelte azt a képet is, ami ennyire felkeltette a kíváncsiságát. A felvételen csupán annyi látszik, hogy Viktor és Donatella ölelik egymást, amiben még semmi nem volna, ám az énekes tekintete mondjuk tényleg félreérthető egy kicsit. De, hát ismerjük Viktort, sokakra néz így. Ez a tény viszont az önjelölt nyomozókat még nem győzte meg, és sokan elgondolkodtak azon, hogy vajon tényleg alakul-e valami. Persze, a másik oldal is képviseltette magát, akik szerint nincs szó itt többről, mint barátság.

Alakul valami? A testbeszéd kifejező...

„Beszédes a kép, simán el tudnám képzelni, hogy van valami. Bár Viktornál sosem lehet tudni" - írta valaki más.

„Viktor egyébként mindenkivel ennyire közvetlen, fura személyiség, rengeteg pozitivitás árad belőle, ha elmegy egy ócska falunapra ott is lemegy az emberek közé, végig tolja tisztességesen a fellépést... szerintem nincs ebben a képben ennyi, csak egy szokásos Varga Viktor" - fogalmazott a másik oldal, de mi az érintettek véleményére is kíváncsiak voltunk, ezért felhívtuk Donatellát. Mondhatjuk, hogy sikerült meglepnünk a csinos hírességet.

Szoktam Redditen olvasni, általában szórakozásból, de azt vettem észre, hogy többnyire csak kombinálnak és a posztoknak, pletykáknak nincs sok valóságalapja. Ahogy most ennek sem

- kezdte lapunknak Donatella, aki tisztázta magát és Viktort is.

"Viktorral legalább annyira lettem jóba a forgatáson, mint bárki mással. Ez nem egy kivételezett helyzet volt, mindenkivel közvetlen, baráti kapcsolat alakult ki. Úgyhogy megnyugtatok mindenkit, nincs köztünk semmi" - tette hozzá az énekesnő, akinek szavait alátámasztja Viktor is, aki a minap mondta el a Borsnak, hogy egyáltalán nem vágyik most kapcsolatra, egy barátnő most nem férne bele az életébe. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek