Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.17.

Elképesztő fotók: Megmutatta budapesti luxuslakását a Next Top Model Hungary zsűritagja

Axente Vanessa nagyon büszke magyar származására, ezért is örült annyira a Next Top Model Hungary zsűriszékének. A TV2 világhírű sztárja kétlaki életet él, most bepillantást engedett budapesti elegáns otthonába.

Bejárta már szinte az egész világot Axente Vanessa, a világhírű magyar topmodell. A TV2 sztárja imád utazni, de azt mindig fontosnak tartotta, hogy legyen egy stabil bázisa. Eredetileg ez London volt, de amióta összeházasodtak indiai származású férjével, a brit és a magyar főváros közt ingáznak, de újabban sok időt töltenek Ausztráliában. A Next Top Model Hungary várandós zsűritagja most bepillantást engedett budapesti luxuslakásába. 

TV2
A TV2 sztárja, Axente Vanessa bepillantást engedett luxus otthonába / Fotó: Balogh Kata / ELLE Decoration magazin

Elegáns luxusban él a TV2 sztárja

Axente Vanessa dolgozott már szinte az összes divatcégnek, 14 éves korától kezdve castingok, fotózások és kifutók háromszögében dolgozik, tudatosan és kitartóan építve a nemzetközi karrierjét. De amióta a TV2 sztárja szerelmes lett, megváltoztak a prioritások. Párjával, Rahil Guptával Budapesten házasodtak össze és van is itt egy gyönyörű lakásuk, ahová most betekintést engedtek. 

TV2
A világhírű magyar topmodell lakásában a krémes színpaletta uralkodik. Az ELLE Decoration legfrisebb számában mutatta meg otthonát / Fotó: Balogh Kata / ELLE Decoration magazin

„Amikor az ember szerelmes lesz valakibe, és érzi, hogy megtalálta az igazit, akkor tud rá időt szakítani – mondta a hot! magazinnak Axente Vanessa 

A férjemmel New Yorkban találkoztam, ott éltünk, úgyhogy a sok utazás ellenére is képesek voltunk egymásra időt találni Évek után döntöttünk úgy, hogy ideje egy városban és egy lakásban élnünk, amitől teljesen átalakult a kapcsolatunk, de csak jó értelemben. A bázisunk jelenleg London és Budapest, de időnként Sydneyben is töltünk időt. Szinte minden munkám külföldön van, úgyhogy mindig repülőre kell ülnöm.

TV2
Axente Vanessa imádja az irodáját is / Fotó: Balogh Kata / ELLE Decoration magazin

A világhírű magyar topmodell otthonában a polgári elegancia, a púderszínek és a tágas, impozáns terek köszönnek vissza. Pest belvárosában egy bérházi lakásba szeretett bele, és felkérte James Thurstant, a Soho House egyik belsőépítészét, hogy álmodja meg a belső enteriőrt. A kortárs és klasszikus elemekkel vegyített gyönyörű otthonban a lágy, krémes színpaletta uralkodik. Az egyedien kialakított étkező a nagy családi vacsoraesteknek és hosszú reggeli beszélgetéseknek ad otthont, a zsályazöld iroda pedig praktikus méretében és színeinek köszönhetően akár könnyen babaszobává is alakítható, hiszen a világhírű modell első gyermekével várandós.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek