Létrehozva: 2024.07.06.

Hogy micsoda? Négy hónappal a szülés után visszaállna a kamera elé a TV2 sztárja

Hamar visszatérne a munkába a Next Top Model Hungary sztárja. Axente Vanessa nem tervez előre, de nem tartja kizártnak, hogy néhány hónappal szülés után már vállal modellmunkát.

Axente Vanessa világhírű topmodell nemrég a TV2 Next Top Model Hungary című műsorában szerepelt, szigorú zsűritagként egyengette a lányok útját. A csinos szőkeséggel a forgatás óta nagyot fordult a világ: első kisbabáját várja. Most arra a kérdésre igyekezett választ adni, hogy szülés után mikor áll vissza a kamera elé.

Axente Vanessa
Axente Vanessa nemrég a Next Top Model Hungary műsorában egyengette a versenyző lányok útján, hamarosan pedig kisbabája lesz (Fotó: Máté Krisztián)

Axente Vanessa hamar visszatérne dolgozni

Nincsen arra tervem, hogy meddig szeretném szüneteltetni a modellkedést” – vallott közösségi oldalán. Az elmúlt 14 évet az életemből végigdolgoztam, úgyhogy most abszolút szeretnék magamnak időt adni. Csak hagyni, hogy lássam, hogy érzem magam, mikor kezd el hiányozni a modellkedés, mikor érzem azt, hogy készen állok rá. Tényleg csak meglátom. Lehet, hogy azt mondom, hogy egy évig nem szeretnék modellkedni, lehet, hogy négy hónap múlva egy egynapos munkát bevállalok. Nem tervezek egyáltalán, hiszen az anyaság főleg az első hónapokban teljesen kiszámíthatatlan. Szóval időt szeretnék magamnak hagyni, főleg ennyi év munka után. És csak élvezni az anyaságot” – taglalta mosolyogva a csodaszép kismama.

Olykor azért elcsábul

A kismama azt is bevallotta, hogy eleinte nehezen viselte, hogy az áldott állapot miatt „a saját kontrollján kívül” elkezdett megváltozni a teste, hiszen az elmúlt közel másfél évtizedben azon dolgozott, hogy minden porcikája megfelelő legyen. Bár mostanra megszerette ezt az állapotot is, hozzátette, várja, hogy a régi ruhái újra jók legyenek rá.

A csinos szupermodell egyébként várandósan sem engedte el a gyeplőt.
Így a harmadik trimeszterben nincs olyan, amit különösebben kívánnék. Bár két nappal ezelőtt nagyon megkívántam a muffint… De egyébként a testem egészséges ételeket kívánt, zöldségeket, gabonát” – sorolta Vanessa, majd elismerte: a második trimeszterben azért elcsábult hamburgerre, pizzára, pékárukra, amikről máskor lemondott az alakja érdekében. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek