HŰHA

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.07.11.

Alig ismernek rá a rajongók, döbbenetesen megváltozott a 62 éves Zoltán Erika arca – videó

A rajongók szerint az énekesnővel igencsak elszaladt a ló, már ami a szépítő filtereket illeti. Egy biztos: Zoltán Erika egyáltalán nem hasonlít önmagára.

Mélyen megdöbbentek Zoltán Erika rajongói, amikor meglátták a 62 éves énekesnő legújabb videóját az Instagramon. A felvételen ugyanis nem is Zoltán Erika látható, vagy mégis?

Zoltán Erika
Zoltán Erika nemrég, egy fellépésen még így nézett ki (Fotó: Lang Róbert)

Az a napnál is világosabb, hogy az énekesnő a hatodik X-en túl is nagyon jól néz ki, és még mindig egy igazi energiabomba. A közelmúltban közzétett fotóin és a legfrissebb videón azonban már annyira üde és kisimult, mintha feltalálta volna az örök fiatalság receptjét, vagy belekortyolt volna valamilyen titkos elixírbe, amit gondosan elzárva tart a külvilág elől, nehogy más is hozzájusson.

Nem csoda, hogy a netezők körében egyre inkább beszédtéma az énekesnő külseje, a legújabb videóján ugyanis maximum 40-45 évesnek néz ki. 

A "Túl szexi lány" előadójának követőit mindenesetre eléggé kiakasztotta az elképesztő átalakulás. Sokan úgy vélik, Erikával messzire szaladt az a bizonyos ló, és a kisimult arc valamiféle csodafilternek az eredménye.

„Kérlek, szedd le a filtereket, sajnos már szánalmas szinten adod »önmagad«”

– szólt be valaki Erikának.

„Kár az a filter az arcodra. Mintha nem is Te lennél” – vetette oda egy másik kommentelő.

Egy tanácstalan netező pedig teljesen összezavarodott a látványtól:

„Ez kicsoda? Felismerhetetlen....” – jegyezte meg.

Nos, ennyi felvezető után jöjjön az a bizonyos videó, amit ide kattintva tudsz megnézni!

Ez még nem minden, ha ugyanis még néhány percet eltöltünk Zoltán Erika közösségi oldalán, akkor láthatjuk, hogy a közelmúltban közzétett képeken is olyan, mint aki megállította az időt. Például ezen a fotón!

Szerinted mi lehet a látványos átalakulás hátterében?

Zoltán Erika fogyását sokan túlzásnak tartják

Zoltán Erika hosszú éveken át küzdött túlsúllyal, ami elmondása szerint a változókornak volt köszönhető. A megbolydult hormonháztartás miatt ugyanis – hiába a legtökéletesebb diéta –, rendkívül nehéz súlyt veszteni. Az énekesnő egyébként a terhessége alatt, 34 évesen szedett fel huszonhét kilót, és bármilyen fegyelmezetten is fogyókúrázott, nem tudott megszabadulni a fölösleges kilóktól.

„Ez egy hosszú történet, mint ahogy mögöttem is jó pár év áll. 50 után indult el nálam a klasszikus klimax, ami engem alaposan megrángatott, és majdnem tíz évig tartott. Azalatt bármit kezdtem magammal, bármilyen edzésformát próbáltunk ki, akármit csináltam, minden eredménytelen volt... Aztán végre lecsengett a klimax, és visszakaptam magamat, és Zoéval belevetettük magunkat a munkába”– mesélte Erika korábban a Mokka vendégeként. 

Ám a rajongók szerint aggasztó Zoltán Erika fogyása, mintha egy teljesen másik nő lenne, mint jó pár évvel ezelőtt. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek