Létrehozva: 2024.07.06.

Elképesztő változás! Így néz ki fogyása után Majka énekesnője

Veres Mónika, vagyis Nika rengeteget fogyott legújabb fotói szerint. Majka énekesnője súlya és a betegsége miatt korábban többször érezte magát kellemetlenül, végül drasztikus életmódváltásba kezdett.

Veres Mónika még csak 13 éves volt, amikor bekerült a neve a köztudatba. Majka énekesnője 1996-ban a Szív TV Tökjó Show című produkcióját vezette, de mivel mindig is énekesnő akart lenni, három évvel később már saját albummal büszkélkedhetett. Nika miközben sikeresen építette karrierjét, sokat küzdött túlsúlyával.

Majka
Majka énekesnője rengeteget fogyott (Fotó: Facebook)

Majka énekesnője nagyon lefogyott

Nika sosem volt kövér, de mindig is teltebb volt. Majka énekesnőjének páratlan énekhangját legtöbben a The Voice tehetségkutatóból ismerhetik, mindemellett a We Will Rock You című musicalben nyújtott alakításáért is a közönség kedvencévé vált. Aztán miután Kollányi Zsuzsit kitették Majkáék, Nika került be a rapper mellé énekesnőnek. Imádnak együtt dolgozni, a koncerteken is jól látszik köztük az összhang. De hiába a siker, Veres Mónika állandóan küzdött önmagával, a túlsúlyával. Végül eljött a pillanat, amikor besokkalt, és drasztikus életmódváltásba kezdett. Felkeresett egy kineziológust, és el kezdett foglalkozni a testével-lelkével. Egy hormonterapeutától kért segítséget, és azóta szépen mennek le róla kilók. Nika nem szed gyógyszert, csak természetes immunerősítő készítményeket, amiknek köszönhetően már 12 kilótól szabadult meg. Különösen örül annak, hogy már a régi ruhái is felmennek rá. Emellett tele van energiával, ami nem mindig volt igaz rá. Hosszú ideig pánikrohamokkal és szorongással küzdött, de ezek is teljesen megszűntek, nem mellesleg rengeteg bókot kap. 

Majka
Nika átalakulása elképesztő (Fotó: Instagram)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek