Létrehozva: 2024.07.13.

Kiakadt MC Hawer, a munkásságát becsmérelték: „Minden fáj”

Van az a pont, amikor betelik a pohár. Így volt most MC Hawer is, akinek a munkásságát becsmérelték nyilvánosan.

Három évtized alatt közszereplőként MC Hawer megszokta, hogy mint más ismert ember, ő is gyakran válik az emberek céltáblájává, már ha valakit kritizálni akarnak. Az élete folyamán, pontosabban az alkoholizmusa idején volt is bőven téma, ami okot adott arra, hogy kibeszéljék, ma pedig már sokaknak épp az szúrja a szemét, hogy több mint tíz éve búcsút intett függősségének. Azóta összeszedte magát, igen, anyagilag is, ami az esetek többségében irigységet vált ki. Koczka Gézáról általában leperegnek a negatív vélemények, most azonban volt, aki kihúzta nála a gyufát és nem hagyta szó nélkül, amikor a munkásságát becsmérelték.

MC Hawer
MC Hawer azt nehezen viseli, ha a munkásságát becsmérlik (Fotó: MC Hawer/Facebook)

MC Hawer követője oda szúrt, ahol fáj

MC Hawer egyik posztja alatt követője – melyen nem lehet nem észrevenni a háttérben gyönyörű, többmilliós autóját – fogalmazta meg véleményét. Bizonyára mint sokakat, őt is az irigység vezérelte, és úgy érezte, vagy remélte, úgy tud „fájdalmat” okozni a hírességnek, ha leszólja közel harmincéves előadói tevékenységét.

Mindig is figyelemmel kisértem a munkásságod… Sokan feladják, amikor az első akadályokba ütköznek, de te sosem adtad fel és végig harcoltad az elmúlt három évtizedet. Nem kellett volna. Még csak hibáztatni sem tudlak, hisz amíg piaca van a fosnak, addig a fos eladható."

 Számomra leírhatatlan fájdalmat okoz minden, amihez hozzányúlsz, és kérlek, pillanatig ne gondold, hogy irigység áll a dolog hátterében, soha eszembe se jutna megfosztani téged a hírnevedtől, a vagyonodtól.… 

"Egyszerűen csak számomra osztályozhatatlan a munkád” – írja kommentben egy rajongónak nem nevezhető illető.

Hawer ritkán válaszol, legfőképpen, mert nincs ideje, azonban most hosszasan reagált követőjének. Persze, ahogy az ilyenkor lenni szokott, válasz már nem érkezett a kérdéseire.

Az érdekelne, ha ennyire nem érdekellek és minden fáj, amihez hozzányúlok, akkor te mazochista vagy?"

30 éve figyelemmel kísérsz, hogy ezt most ideírd? Ez komoly? Minek vártál ennyit? Minek figyeltél? 

"Nem gondolom, hogy irigy lennél. Egyszerűen csak nehezen viseled az unalmas életed és az összes 30 év alatt felgyülemlett keserűséged kijött ebben a hozzászólásban… Az sem érdekelne, ha irigy lennél. De az, hogy f_snak nevezed a munkásságomat, nem engem bánt, hanem azt a sok ezer rajongót, akik veled ellentétben értékesnek, szórakoztatónak találják, amit csinálok/csinálunk. Szóval velük állsz szemben, nekik mondd, hogy ők a fost szeretik veled ellentétben… Hm?” – reagált Géza.

MC Hawer
Koczka Gézáról már leperegnek a rosszindulatú megjegyzések (Fotó: MC Hawer/Facebook)

A mulatós rapper szerint sokakat a rosszindulat vezérel

A Ripost megkereste a mulatós rappert, aki elárulta, tisztában van azzal, hogy megosztó személyiség, de azt már nehezen tűri, ha nyilvánosan próbálják földbe tiporni mindazt, amit társával letettek az asztalra.

Ritkán válaszolok az ilyen és hasonló véleményekre, de amikor azt érzem, hogy primitív és bunkó, direkt rosszindulatú a hozzászólás, amivel próbálnak megalázni, vagy lejáratni, nem tűröm el. Főleg azért, mert az illető éppen unatkozik, és úgy érzi, valakinek be kell szólnia. Kitapasztaltam már, ki az, aki őszintén a véleményét írja le, és ki akar kötekedni."

Utóbbi esetben szoktam válaszolni, értelmesen reagálok az érvelésére, ilyenkor általában visszavesznek az arcukból. 

Ha valaki mégsem ért a szóból, akkor szokott következni a tiltás és a törlés. Nincs időm mindenkit győzködni, és nem is akarok” – szögezte le Géza.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek