Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
HŰHA

Szerző B.

Létrehozva: 2024.06.04.

Nagyon súlyos döntés előtt áll a rákbeteg Katalin hercegné

Ne tegyünk úgy, mintha Katalin hercegné nem hiányozna.

Nem kizárt, hogy a rákbeteg Katalin hercegné is megjelenik majd az úgynevezett Trooping the Colour hagyományos ünnepi szertartáson. A Kensington-palota azt már megerősítette, hogy nem vesz részt az ünnepség utolsó, június 8-i ruhapróbáján, de nem zárták ki, hogy egy héttel később részt vegyen a fő eseményen.

Kate Middleton, princesse de Galles annonce être atteinte d’un cancer dans une vidéo publiée le 22 mars 2024
Nem kizárt, hogy a rákbeteg Katalin hercegné is megjelenik majd az úgynevezett Trooping the Color hagyományos ünnepi szertartáson Fotó: JLPPA / Bestimage / Northfoto

Az, hogy Katalin megjelenik-e a Buckingham-palota erkélyén a nagy napon, június 15-én, az továbbra is nagy kérdés. Az a sejtésem, hogy integetni fog nekünk

- idézi dr. Tessa Dunlop királyi szakértő és történész szavait a Mirror. Katalin hercegné tehát nagy döntés előtt áll.

A szakértő azt is hozzátette, hogy az idei Trooping the Coloor megmutatja majd, mennyit változott a királyi család – akár egy év leforgása alatt is. 

De ne tegyünk úgy, mintha Katalin hercegné nem hiányozna a Trooping the Colour-ról. A király hivatalos születésnapi felvonulása visszavezet minket az időkbe. A több évszázados pompa és ceremónia, ezt senki sem csinálja jobban, mint a walesi hercegné, aki az elmúlt évtizedben Nagy-Britannia legnépszerűbb államasszonya volt.

- fogalmazott dr. Tessa Dunlop.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek