HŰHA

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.06.26.

„Álomgyönyörű!” - Rubint Réka olyan dekoltázst villantott, hogy abba bárki beleszeret

Ennél szebbet nem fogsz a közeljövőben látni.

Rubint Réka magyar fitneszedző, üzletasszony különböző fitneszkiadványok, edzésprogramok szerzője. 2017-ben a Forbes őt választotta a 10. legbefolyásosabb magyar nőnek a médiában.

Rubint Réka
Fotó: YouTube

A héten fogja ünnepelni a 46. születésnapját, ám mintha a kor nem akarna fogni Rubint Rékán. A fitneszladyt egyébként férje, Schobert Norbi el is rabolta, hogy egy varázslatos utazásra vigye a születésnapján. Ebből is egyértelművé válik, hogy a Schobert házaspár egymás iránti szerelme az elmúlt több, mint 20 év alatt sem csökkent.

„Nem tudom, hogy hová megyünk, csak annyit tudunk, hogy szombatig szabaddá kellett tennem magam. De elképzelni sem tudom, hogy autóval megyünk, vagy repülünk, Norbi csak annyit mondott, pakoljak be egy hétre. Hozzak fürdőruhát is, szóval az biztos, hogy valami meleg helyre megyünk. Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a célállomás”
- írta a meglepetés utazás előtt Rubint Réka.

Mint kiderült a horvátországi Rovinj városába utaztak el, ahonnan már több képet is megosztott Rubint Réka. A bejelentkezéseiből egyértelműen kiderül, hogy mennyire jól érzi magát a szülinapi kiruccanáson. Erről árulkodik legfrissebb bikinis fotógalériája is. Az aprócska arany bikiniben Rubint Réka dekoltázsa olyan hatalmasnak tűnik, hogy abba bárki könnyen bele tudna szeretni. Ráadásul, mint az a bejegyzésből kiderült, a bikini volt az egyik születésnapi meglepetése.

„Álomgyönyörű!”

„Szuper felszabadító energia árad belőled”

„Bomba jó vagy”

„Fantasztikus szép és csinos nő vagy!!”

- bókoltak Rubint Rékának a rajongói. 

Rubint Réka szexi bikinis fotóját ide kattintva tekintheted meg. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek