Létrehozva: 2024.06.08.

Kínos helyzetbe került Zimány Linda: nem sokon múlt a villantás

A modell egy olaszországi nyaralás során került igencsak szorult helyzetbe, amikor cserben hagyta a ruhája. Zimány Linda a Booby Tape bemutató eseményén árulta el lapunknak, hogy hogyan tudott végül megakadályozni egy nyilvános villantást egy eléggé kilátástalan helyzetben, és hogy milyen divattrükköket vet be a mindennapokban.

Zimány Linda bár szeret csinosan öltözködni és megmutatni bomba alakját, vannak esetek, amikor igencsak szégyenlős, így ezekre igyekszik külön trükköket bevetni. Sőt, olyan is előfordult már vele, hogy egy vacsora közepén hagyta cserben a ruhája, aminek csaknem villantás lett a vége.

Booby Tape esemény Zimány Linda
Zimány Linda ruhája csődöt mondott Olaszországban (Fotó: Szabolcs László)

A modell nemrég indította el saját ruhamárkáját, és mint mindenki, ő sem profiként kezdte. Linda egyszer igencsak kínos helyzetbe került a ruhája miatt, amit el is mesélt a Ripost-nak:

Amikor elkezdtem ruhákkal foglalkozni, eleinte voltak gondok a varrással, és én a mintadarabok közül elvittem egyet egy olaszországi nyaralásra. A vacsoránál, ahogy leültem benne teljesen szétnyílt a fenekemen a cipzárnál. Az egy elég megoldhatatlan helyzet volt, de az volt a szerencsém, hogy volt nálam egy farmerkabát amit rá tudtam kötni a derekamra. Gyakorlatilag telibe látszódott a fenekem, úgyhogy ha az nincs, akkor az egész vacsorát úgy kellett volna végigüljem.

Zimány Linda elárulta a divattrükkjeit

Azóta nem bízza a véletlenre, igyekszik minél több praktikát bevetni, hogy mindig top formában legyen:

„Elég sok divattrükköm van. Nyáron például mindig használok a testre ilyen bronzosítókat, hogy csillogjon a bőröm. Én a magassarkút is ilyen trükknek tartom, mert megnyújtja az alakot, vékonyabbnak látszik a boka, és a láb, ezért is szeretem nagyon hordani.”

És persze, arra is van trükkje, hogy az újabb kínos helyzeteket elkerülje:

De szerintem a Booby Tape is egy hiánypótló termék, ugyanis az olyan helyzeteket is meg lehet oldani velük, amikor egy ruha alá nem tudsz melltartót felvenni. Én például kevesen gondolnák rólam, de olyan szempontból szégyenlős vagyok, hogy ha egy nyári ruha alá nem lehet melltartót felvenni és kicsit hűvösebb van nem szeretem, ha minden látszik. Az ilyen tapaszokkal ezt tök jól meg lehet oldani, hogy ne mindenki téged nézzen. Bár szexi is tud lenni, de hétköznap nem feltétlen szereti az ember, ha úgy sétálgat az utcán vagy egy rendezvényen.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek