HŰHA

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.06.12.

Ízléstelen? Durva kritika érte a várandós Kulcsár Edinát

A sztáranyukát többen is kritikával illették.

A negyedik gyermekével várandós az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina. Férjével, Varga Márk G.w.M-mel még február végén jelentették be, hogy úton van a baba, aki a kislányuk, Amara után, a második közös gyermekük, de a pár mindkét tagjának született már két-két gyereke, az előző kapcsolataikból. Edináék ezúttal kisfiút várnak, a sztáranyukának pedig mostanra már igencsak kikerekedett a pocakja, amit ő nem is próbál meg takargatni.

LB_20240426_szepseg_0020
Kulcsár Edina / Fotó: Ladóczki Balázs

Az influenszer ugyanis előszeretettel oszt meg a közösségi oldalán olyan fényképeket, amiken szoros, testhez álló ruhákat visel, és a csinos magassarkú cipőkről sem mondott le a várandósság miatt. Edina ruhaválasztását nemrég többen is szóvá tették a legutóbbi Instagram-fotója alatt, amin ezúttal is egy testhez simuló, rózsaszín öltözékben örökítették meg.

Nagyon szűk ez a ruha. Tényleg nem szeretnék kritizálni, de egy eseményre? Mintha meztelen lenne

- jegyezte meg az egyik kommentelő.

Teljesen egyetértek veled. A babát is nyomja az ilyen feszes ruha: én most vagyok 7 hónapos, de lassan a polcokat SEM viselem, nemhogy ilyen feszes ruhát. A babának SEM tesz jót

- helyeseltek egy másik hozzászólásban, míg más ennél jóval rövidebb és lényegretörőbb véleményt fogalmazott meg:

Ízléstelen.

Az egykori szépségkirálynő mellett azonban ezúttal is kiálltak a rajongói, akik semmi kivetnivalót nem találtak az öltözékében.

Nagyon jól áll neked ez a ruha! A terhességet nem eltakarni kell, hanem igenis büszke anyukaként megmutatni! Csodálatos kép! Szép vagy így is, Edina!

- jelentette ki Edina egyik követője.

A fényképet és a posztot IDE kattintva lehet megtekinteni!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek