Létrehozva: 2024.06.22.

Kőgazdag Letti a megcsalásról: „Aki kívánsággal tekint egy asszonyra, már paráznaságot követett el”

A Kőgazdag Fiatalok sztárjai már évek óta egy párt alkotnak és úgy tűnik nagyon jól működik a kapcsolatuk, hiszen már a gyerekvállalás is szóba került köztük. És bár minden a legnagyobb rendben van Letti nemrég egy videóban elárulta ő mit gondol a megcsalásról és ez alapján talán jobb ha Herceg Csabi még csak nem is gondol más nőkre.

Nagy a szerelem Herceg Csabi és Letti között, olyannyira, hogy már az is szóba került, hogy leendő luxusotthonukba babaszobát is tervezzenek, bár egyelőre még nincs itt az ideje a családalapításnak. A fiatalok egyébként nagyon vallásosak, így talán nem meglepő, hogy Letti a megcsalás kapcsán is a Bibliában foglaltakkal ért egyet, amit TikTok-oldalán is megosztott. Ám, ha a fiatal lány valóban így vélekedik, talán jobb, ha Csabi kétszer meggondolja hova néz.

Herceg Letícia, Herceg Csabi párja
Herceg Letti elárulta szerinte mi számít megcsalásnak, jobb ha Herceg Csabi szemellenzőt vesz (Fotó: Origo)

Herceg Letti TikTok videóban osztotta meg, hogy mit gondol a pasik olyan általános mondatairól, mint „Az, hogy mást megnézel nem megcsalás, ami jó az jó, meg kell nézni.” vagy „Hűséget fogadtam nem vakságot.”.

Én pedig azt mondom nektek: aki kívánsággal tekint egy asszonyra, már paráznaságot követett el vele szívében. Ha jobb szemed visz bűnre, vájd ki, és vesd el magadtól, mert jobb neked, ha egy testrészed vész el, mint ha egész tested vettetik a gyehennára.

 - idézte a Bibliát a Kőgazdag Fiatalok sztárja.

Herceg Csabi királynőként kezeli Lettit

Persze bizonyára ezt nem kell teljesen komolyan venni, hiszen Letti gyakran oszt meg vicces tartalmakat a közösségi oldalain, ennek ellenére jobb, ha Csabi nem nézelődik túl sokat. De úgy látszik a TV2 sztárja tudja a dolgát, hiszen mondhatni a tenyerén hordozza szerelmét, a születésnapjára még egy kiskutyát is ajándékozott neki. Coco ugyan rengeteg kárt tesz a dolgaikban, ezért is ódzkodott a kutya gondolatától eleinte, de szerelme kedvéért még ezt is bevállalta.

Amikor a párom hozzám költözött, nem tudta magával hozni a francia buldogját, ezért sokáig szomorkodott, hogy szeretne egy kutyát, ami ugyanolyan. Én személy szerint pomerániai törpespiccet szerettem volna, de úgy voltam vele, hogy a kutya nem való a mi luxusházunkba. Aztán végül beadtam a derekamat, és tavaly a születésnapjára megleptem egy francia buldoggal

 - mesélte a hot!-nak korábban.

HOT FELTÖLTÉS Kőgazdag Herceg Csabi és a kutyája, Coco, akinek festik a körmét és kókuszolajjal kenik a talpát - RIPOST
Herceg Csabi egy kiskutyával is meglepte szerelmét (Fotó: ARCHÍV / HOT MAGAZIN)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek