Létrehozva: 2024.06.05.

Erre ő sem számított, ezt kapta a Házasság első látásra sztárja

Hegedűs Kornélia, a műsor Nellije hihetetlen megtiszteltetésben részesült a hétvégén, amiről lapunknak mesélt először. A Házasság első látásra sztárját Dunakeszi polgármestere részesítette kitüntetésben.

A Házasság első látásra Nellijét meglepő megtiszteltetés érte a hétvégén. A TV2 sztárja polgármesteri elismerésben részesült Dunakeszin, amire még ő maga sem számított. Kornélia lapunknak mesélt először a különleges eseményről.

Házasság első látásra Hegedűs Kornélia, Nelli
A Házasság első látásra sztárja a polgármestertől kapott elismerést (Fotó: Hegedűs Kornélia)

Kornélia ugyan nem találta meg az igazit a műsor által, hiszen Jánossal a kapcsolatuk zátonyra futott, de nagyon jól érzi magát a bőrében, és rengeteget dolgozik. Ennek most meg is lett a gyümölcse:

Nagyon meglepődtem és nagyon nagy megtiszteltetésként ért, hogy gondoltak rám is és én is polgármesteri elismerésben részesültem. Ez most volt vasárnap a Dunakeszi művelődési házban és azok kaptak díjat, akinek a munkáját el akarta ismerni a polgármester a ciklusa alatt. Akik Dunakeszin dolgoznak, vagy itteni lakosok és tettek valamit a városért, azok részesülhettek ebben. Én az idős nappali ellátásnak vagyok itt a vezetője, így emiatt gondoltak rám, bár Fóton lakom, de Dunakeszin dolgozom. Egyáltalán nem számítottam rá, úgyhogy amikor megkaptam a meghívót nagyon meglepődtem, de természetesen örültem neki.

Házasság első látásra Hegedűs Kornélia, Nelli díja
Kornélia az idős ellátásban végzett munkájáért vehetett át díjat (Fotó: Hegedűs Kornélia)

A Házasság első látásra sztárja nem unatkozik a műsor óta

Bár Nelli ideje nagy részét kitölti a munka, mindig jut egy kis ideje a szórakozásra is, például a műsor többi szereplőjével is nagyon jó viszonyt ápol:

Egyébként nagyon jól érzem magam mostanában, rengeteget dolgozom, mert az idős nappali otthon vezetése mellett 24 éve ingatlanokkal is foglalkozom. Napközben az otthonban vagyok, délutánonként és hétvégén pedig ingatlanokat mutogatok. De a műsor többi szereplőjével is szoktunk programokat szervezni, nagyon jó baráti viszony alakult ki köztünk, főleg a lányokkal, de a fiúkkal is. Úgyhogy mindig van valami közös esemény.

És bár Kornélia továbbra is keresi a párját, úgy néz ki az igazi még várat magára, ennek ellenére nem szomorkodik és igyekszik kiélvezni a szingli létet és a barátaival töltött időt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek