HŰHA

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.06.03.
Módosítva: 2024.06.03.

Ennyi volt: Brad Pitt lánya végleg hátat fordított az apjának, ügyvédet fogadott ellene

Angelina Jolie és Brad Pitt válási ügye már a gyermekeikre is komoly hatással van.

Komoly döntést hozott Angelina Jolie és Brad Pitt lánya, Shiloh Jolie-Pitt. A 18 éves fiatal ugyanis úgy határozott, hogy a továbbiakban nem használja a Pitt nevet, ezért pedig saját ügyvédet fogadott. Mindezt azon hírek után, miszerint  Angelina Jolie manipulálja a gyerekeit, hogy apjuk ellen forduljanak, pedig ez egyáltalán nem biztos.

JOLIE, Angelina
Shiloh már csak anyja vezetéknevét használja Fotó: Ettore Ferrari / mti

Shiloh esetében ugyanis például megdőlni látszik ez az elmélet, mivel a tini egyszerűen csak nem akar a szülei bábja lenni. A 18 éves lány tehát maga kérte Pitt vezetéknevének elhagyását, ezt követően a hivatalos neve Shiloh Jolie lesz. Mindezt úgy, hogy saját ügyvédjét ráadásul a saját pénzéből fizette. Ez pedig nagy gyomros Brad Pittnek, mivel állítólag Shiloh volt Pitt kedvenc gyermeke. 

Nem úgy, mint Pax, akinek már sokkal korábban elege lett az apja és az anyja körül zajló cirkuszból. A sztárpárnak ugyanis összesen 6 gyermeke van: Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox és Vivienne. Közülük már hárman hátrahagyták apjuk vezetéknevét. A 19 éves Zahara például egy iskolai ceremónián kiabálta mindenki számára:

A nevem Zahara Marley Jolie!

Azóta pedig Shiloh Instagram-fiókjában is megtörtént a változás. Brad Pitt lánya már csak Shi Jolie néven fut a közösségi médiában. Végül pedig legutóbb 15 éves húguk, Vivienne is meglépte a névváltoztatást: produkciós asszisztensként Angelina Broadway című műsorában, a The Outsidersben már ő sem viseli a Pitt vezetéknevet - írja a Life.hu

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek