HŰHA

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.06.13.
Módosítva: 2024.07.04.

"A nulla az mindig is nulla marad" – A Viszkis keményen kiosztotta a celebeket

Ambrus Attila a legújabb könyvének bemutatóján igencsak határozott véleményt fogalmazott meg. A Viszkis senkit sem kímélt!

"Állj talpra! Őszintén az újrakezdésekről" - ezzel a címmel jelent meg kedden a Viszkis könyve. Ambrus Attila kalandos életének összefoglalója hosszú hónapokon keresztül készült, ami nem véletlen: volt épp elég rendhagyó és nehezen feldolgozható esemény az életében, amiről őszintén kellett beszélnie.

A Viszkis, Ambrus Attila
A Viszkis keményen beszólt a celebeknek Fotó: Markovics Gábor

A közönség és az újságírók kedden, Szentendrén találkozhattak először a hihetetlenül őszinte kiadvánnyal, amit a Viszkis Karizs Tamás újságíróval jegyez.

"Ez a könyv mérföldkő az életemben, remélem, hogy egyfajta kiindulási pont lesz. Nyilván nincs nálam a bölcsek köve, nem fogom tudni az okosat senkinek elmondani, de mindenféleképpen azért tanulságos ez a sztori, mert itt őszintén beszélünk a mélységekről, arról, hogy valamit elrontottam és valamit megpróbáltam helyrehozni. Tizenkét év alatt nagyon sok mindenen átmentem, nagyon sok mélységbe kerültem, amikor már kijöttem, azután is. És higgyétek, el, hogy aki kijön a börtönből, az nagyon nehéz helyzetben van. Egyrészt az előítélet, másrészt ki vesz föl? Melyik cég fog egy olyan embert fölvenni, akinek 47 rendbeli rablás van a háta mögött... Tehát pont ez ellen küzdök: a társadalmi előítélet, a származás miatti kirekesztés, faji és egyéb más okokból, mert én nagyon sokszor - főleg az utóbbi időben - tapasztaltam, hogy különböző városokból kitiltanak, mert van egy múltam. Ez azt gondolom, nem engem minősít"

– ecsetelte a sajtótájékoztatón Ambrus Attila.

A Ripost többek között arra is kíváncsi volt, vajon mit üzenne az egykori bankrabló azon a sorstársainak, akik szintén voltak már hűvösön, valamint milyen tanáccsal látná el azokat, akik épp most vonultak be, hogy letöltsék a rájuk kiszabott büntetést. Itt elsősorban az idén februárban, két rács mögött töltött év után szabadult Aurelióra, vagy éppen arra a Manuelre gondoltunk, aki egy 2017-es ügye miatt vonult börtönbe egy hónapra.

A Viszkis: Ez egy lufi, ami ki fog pukkanni

Bár Ambrus Attila leszögezte, hogy senkit nem áll szándékában megbántani, meglehetősen sarkos véleményt fogalmazott meg azokkal a celebekkel kapcsolatban, akiknek bármi közük volt a dutyihoz.

"Ezzel az a problémám, hogy a celebekkel nem tudok mit kezdeni. Ugyanis a celebek azok, akik semmihez sem értenek. Én ezt mindig kikérem magamnak, én nem vagyok celeb, én egy munkásember vagyok. Reggel még kemencét szedtem, tegnap mázaztam. Az a baj ezzel, hogy ez egy lufi, ami ki fog pukkanni. Amikor arról beszélünk, hogy valaki celeb, youtuber, vagy Isten tudja, miket csinál, akkor valójában ezek nem hoznak semmit létre. Tulajdonképpen csak úgy vannak. Tartok attól, hogy ez a celebvilág ez előbb vagy utóbb ki fog pukkanni, mert a nulla az mindig is nulla marad. Elnézést, ha valakit megbántok ezzel, az a baj, hogy én egy őszinte ember vagyok, és merem vállalni az álláspontomat"

– jelentette ki határozottan a Viszkis.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek