Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.05.28.
Módosítva: 2024.05.28.

Durva kérdéssel sértette vérig rajongója Molnár Andit – olyan választ kapott, amit garantáltan nem tesz zsebre

A gyönyörű táncművész nem érti, idegenek miért turkálnak a magánéletében. Molnár Andit egy követője érzékeny témában faggatta.

Mint minden híresség, a gyönyörű táncművész is megszokta, hogy számára vadidegen emberek zaklatják magánéletéről a közösségi oldalán. De Molnár Andi szerint is van egy határ, vannak kérdések, amiket tapintatlanság feltenni. Mint például a gyermekkérdés…

Molnár Andi
Molnár Andit a gyerekkérdéssel zaklatta a követője (Fotó: TV2)

Interneten zaklatják Molnár Andit 

Amióta megismerte az ország a táncosnőt egy televíziós műsorban, a magánélete azóta foglalkoztatja az embereket. De hiába a hatalmas érdeklődés, Molnár Andi sosem szeretett szerelmeiről beszélni. Igaz, korábban kicsit azért nyitottabb volt ezzel kapcsolatban, például mesélt az esküvőjéről és arról is, hogy kölyök vizslájuk után egy baba is érkezhetne már a családjukba. 

Nincs ezen mit titkolni, lassan szeretnék családot alapítani” – nyilatkozta 2020-ban a Borsnak Molnár Andi. „Én mindig is kutyás voltam, és az volt a vágyam, hogy kutyás családba szülessen meg a gyermekem. Most a magyar vizslánkkal ez az álmom teljesülhet.”

Végül nem alapítottak családot férjével, két éve a gyönyörű táncosnő elvált. Hónapokkal később derült ki, hogy egy párt alkotnak Szente Vajkkal. S bár eddig hivatalosan nem vállalták fel szerelmüket, Andi nemrég megtörte a csendet.

A magánéletünkről nem beszélünk nyíltan” – mondta a Palikék világa podcast műsorban. 

Én ugye túl vagyok egy váláson, 2022-ben, most köszönöm, jól vagyok, de nem beszélünk ilyesmiről. Valahogy az emberek ilyenek, hogy a negatívban több csamcsognivalót látnak, vagy több információ lehet benne, ami kielégíti a kíváncsiságukat. Én is olvastam ezeket a bulvárhíreket, de az idő minket igazol, hogy szép történetek, azok vannak. A mi történetünk, az belül zajlik, és az pont elég.

A táncosnő egy korábbi interjúban azt is elmesélte, hogy szó szerint befeszült jó pár évvel ezelőtt, amikor megkérdezték tőle, mikor lesz gyereke. S bár ma már jobban kezeli a kérdést, de ha idegenek erről faggatják, attól a mai napig kiborul. 

„Nem tervezel gyereket, vagy örökké egy állatot fogsz ölelgetni?” – tette fel a tapintatlan kérdést egy követője. Andi olyan szinten kiakadt, hogy kinagyítva megosztotta rajongóival a kérdést és az arra adott frappáns válaszát.

„Mi lehet a kérdésedre a válaszom? Az ég világon semmi közöd hozzá!” – írta neki a táncosnő. 

Molnár Andi Instagram sztori
Érzékeny pontján találta el követője Molnár Andit   Fotó: Instagram-sztori

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek