Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.05.16.

Pumped Gabo reagált Kembe Sorel kritikájára

Bár Kembe Sorel keményen beleszállt a celebekbe, az izomceleb sokkal békésebben reagált. Pumped Gabo szerint igaza van a színésznek, és ő sem érti néha ezt a "celeb dolgot".

Kembe Sorel mostanában az ügyeletes megmondó ember szerepét öltötte magára, többször is megfogalmaz kritikát egy-egy témakörben. Nemrég a közösségi oldalán osztott meg egy videót, amit egy korábbi beszélgetéséből ragadott ki, és a komoly kritikát fogalmazott meg például Pumped Gabo személyéval szemben.

Kembe Sorel beszólt Pumped Gabo
Kembe Sorel lett az ügyeletes megmondó ember, most Pumped Gabót is kikezdte (Fotó: DFP)

„A celebek. Azoktól rosszul vagyok, semmit sem csinált soha, vagy esetleg egy fesztiválon kigyúrva táncolt valamilyen módon, és ettől valaki felfigyelt rá, de nem értem az összefüggéseket, mi a teljesítmény mögötte? Nem teljesítmény, hogy valaki úgy néz ki, ahogy kinéz, mert nagyon sokan néznek ki úgy, ahogy kinéznek” – mondta a videóban Sorel, aki elmondta, hogy neki nem nyújtanak semmi extra dolgot a hazai celebritások.

Pumped Gabo reagált Kembe Sorelnek

A Ripost megkereste, hogy reagáljon az erős kritikákra az lemezlovas, aki először felháborodott, és keményen visszaszólt.

Nem eléggé híres, és ezért mások kritizálásával szeretne magának hírnevet szerezni

 – válaszolt Pumped Gabo, aki ezután utána nézett, hogy ki is igazából Kembe Sorel.

Pumped Gabó
Pumped Gabo rendszeresen kiáll a környezetvédelem mellett (Fotó: Facebook)

„Ja, ezt a csávót csípem. Én sem értem, hogyan történhetett, hogy híres lettem” – módosította a véleményét a lemezlovas celeb.

Bár míg Gabo utána nézett kritizálójának, ha a színész is kicsit utána olvasott volna a a dj-nek, akkor tudná, hogy nagyon sok karitatív munkát végez Pumped. Fiatalokkal foglalkozik, és rendszeresen kiáll környezetvédelmi ügyek mellett is, így kicsit sem lehet rá azt mondani, hogy tartalom nélküli vagy haszontalan lenne.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek