HŰHA

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.05.27.

"Csak a meztelenségét fitogtatta" - keményen beleszállt Meghanba a first lady

Bár Meghan azt hitte, túlragyog minden csillagot Nigériában, a helyi embereknek inkább visszataszító volt a viselkedése.

Kapott már hideget és meleget is Meghan a nigériai látogatásuk miatt. Most azonban nem várt helyről érkezett kritika.

Fotó: AFP

Meghan Markle-t erősen bírálta a nigériai First Lady, amiért az afrikai országban tett legutóbbi látogatása során mindenhol "meztelenségét" fitogtatta. Sussex hercegnéje három napot töltött Nigériában a hónap elején, ahová férje, Harry herceg is elkísérte. Meghan számos ruhát váltott az utazás során, és úgy tűnik, a First Lady, Oluremi Tinubu szenátor sértésnek vette divatját.

Fotó: AFP

A first lady beszédet mondott Bola Tinubu elnök egyéves hivatali idejének ünnepségén. A beszéd során a nők szerepére tért ki és célzást tett Meghan viselkedésére is.

"Meg kell védenünk a gyerekeinket. Látjuk, hogyan öltözködnek. Elfelejtik, hogy itt, Nigériában mi mind gyönyörűek vagyunk. Látjuk, mi zajlik a világban, de ki tudjuk jelenteni, hogy igenis, mi is divatosak vagyunk. Nem tartjuk a Met-gálát, mert a nők meztelenek, míg a férfiak nyakig fel vannak öltözve. Tennünk kell valamit. Igenis, ki kell jelentenünk, hogy mi nem díjazzuk a meztelenkedést a kultúránkban, mert egyáltalán nem szép. Minden lányunk gyönyörű és erősítenünk kell őket, hogy ne majmoljanak holmi amerikai színésznőket. Ők nem tudják, honnan származnak. Meghan is hogy jött ide, mit keresett Afrikában? Mi tudjuk, kik vagyunk, mennyit érünk" - fogalmazott.

Prince Harry and Meghan Markle visit Nigeria as part of Invictus Games Anniversary celebrations
Fotó: Anadolu via AFP

A beszédet megosztották a Twitteren is és a kommentelők szerint Meghannak sikerült nemzetközi krízist kirobbantania csak a ruháival. Úgy vélik, nem arra kellett volna figyelnie, hogy mindenkit lekörözzön a drágábbnál drágább ruháival, hanem a helyi hagyományokat kellett volna tiszteletben tartania. Meghan sokféle ruhát és kiegészítőt viselt Nigériában, és majdnem 120 000 fontot költött ékszerekre és új ruhákra. Az utazás során számos csúcskategóriás márkát viselt, köztük Carolina Herrera, Altuzarra és Johanna Ortiz.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek