HŰHA

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.04.07.

"Ez nem az én szegénységi bizonyítványom" - sz*rkavarónak nevezték a Házasság első látásra bombázóját

Enikő a Borsnak reagált az őt ért vádakra. A Házasság első látásra szereplője Andrishoz fűződő viszonyáról is vallott!

A Házasság első látásra 25 éves felesége, Enikő kapott hideget-meleget a párkereső reality szerda esti adása után, de leginkább hideget. A cserfes és roppant kommunikatív lány azzal váltott ki indulatokat, hogy a házaspárok második közös vacsorájánál először félrehívta Petra férjét, Andrist, majd pár perccel később elújságolta Petrának, hogy Andris más nőre is kivetette a hálóját. Egészen pontosan az történt, hogy elkérte Hilda telefonszámát, ignorálva azt, hogy ő történetesen Laci felesége.

Házasság első látásra
Házasság első látásra: sz*rkavarónak nevezték Enikőt (Fotó:  TV2)

A venezuelai telenovellák íróit is megihlető jelenetek után Enikőt többen is éles kritikával illették, bajkeverőnek, sz*rkavarónak és pletykafészeknek titulálták, ő pedig úgy döntött, a Borsnak reagál az ellene felhozott vádakra és tiszta vizet önt a pohárba!

„Ők nem ismernek engem, és akiknek ennyi az érzelmi intelligenciája, hogy egy egyórás műsor után megítélnek, azoknak csak azt üzenném, hogy ez nem az én szegénységi bizonyítványom. Én a való életben is csicsergős vagyok, nagyon szeretek emberekkel ismerkedni, és ha érdekel valaki, akkor odamegyek hozzá, és kérdezek. Azoknak, akik engem sz*rkavarónak tituláltak, vélhetően elkerülte a figyelmét, hogy hangosan jeleztem az adásban, hogy Petra tőlem tud a történtekről. Szóval egyáltalán nem sunyultam” - állította határozottan Enikő, majd újabb izgalmakat is elárult arról az ominózus vacsoraestről.

Házasság első látásra: Enikő szerint Andris nem mert nála igazán próbálkozni

A fiatal lány elmesélte, hogy a sok fordulatot tartogató vacsora előtt még otthon jelezte férjének, Petinek, hogy félre fogja hívni Andrist egy beszélgetésre, de nem azért, mert érte epekedik. Pusztán Andris emberi mivolta érdekli. Ez így is történt, Enikő és Andris végül egy órán keresztül beszélgettek, a diskurzus során pedig Enikőnek fel is tűnt valami.

„Egyből nagyon mélyen tudtunk egymáshoz kapcsolódni, egy óra alatt sokkal mélyebb témákat érintettünk, mint Petivel egy hónap alatt. Hozzáteszem, Andris is tetszett és volt bizony kísértés. Bár Andris ugye elárulta, hogy külsőleg én tetszem neki a legjobban, szerintem ő nem mert nálam igazán próbálkozni, ezért kérte el inkább Hilda telefonszámát. Szerintem felmérte, hogy melyik pár között mennyire erős a kötelék, és ő is érezte, hogy köztem és Peti között kialakult egy nagyon erős szövetség” - fogalmazott Enikő.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek