Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.02.06.

Kőgazdag Aurél kiakadt: Nem elég a 40 milliós Porsche

A tehetős fiatal már kinézte magának a következő járgányt. Kőgazdag Aurél majdnem az autópályán éjszakázott.

Kőgazdag Aurél a TV2 nagy sikerű műsora, a Kőgazdag Fiatalok által szerzett magának 2023 őszén hírnevet. Aurél szemtelenül fiatal és nyíltan vállalja, hogy tehetős családból származik, ami miatt mindig hálás, sőt édesapját is sokszor megemlíti a nyilvánosság előtt, akinek köszönheti mindezt. Az anyagi szabadság miatt Aurél más fajta problémákkal néz szembe, mint az átlag, például most a negyven milliós elektromos Porsche okozott neki fejtörést, úgy tűnik hamarosan utoljára.

Kőgazdag Aurél
Kőgazdag Aurél nem elégedett a negyven milliós elektromos kocsijával. (Fotó: Máté Krisztián)

Kőgazdag Aurél majdnem az autópályán éjszakázott

A tehetős fiatal elektromos sportautójával szántja az utat, azonban a legutolsó útja során majdnem lemerült az autó. Elektromos autókat nem lehet vontatni, így érthető, miért volt stresszes a celeb, akinek bevallása szerint elképzelése nem volt, hogy mit  lett volna, ha elfogy az áram.

Most van először ilyen autóm, bár apukám már több mint három éve elektromos kocsit vezet, de én még csak most kóstolgatom ennek az ízét

kezdte Aurél a Ripostnak, aki elmondta, égnek állt a haja a stressztől, amikor Pécs fele tartott az egyre merülő Porsche-val.

Pécsre indultam, körülbelül egy 300 kilométeres útra a kocsival és meg kellett állnom tölteni.

Szigetszentmiklósnál találtam egy töltőt és nagy nehezen fel tudtam tölteni az autót, amivel éppen, hogy leértem Pécsre, de odáig kifogtam több olyan töltőt is, ami nem működött, vagy foglalt volt.

 Szó szerint égnek állt a hajam a stressztől, mert majdnem lemerült a kicsike mesélte el kalandos útját a tehetős fiatal, aki emiatt most új autót nézett ki magának.

Kőgazdag Aurél
Egy igazi amerikai benzinfalót nézett ki magának a tehetős fiatal. (Fotó: Máté Krisztián)

Megtartja, de másik autót akar

Aurél nemcsak a levegőbe beszél, lapunknak elárulta, hogy a hétvégi kalandja után az elektromos Porsche-ja mellé vásárol egy benzines sportautót is.

Nagyon jó az elektromos kocsi, de nem hosszú távra. Akinek van ideje megállni kávézni, vagy bármi, hogy autót töltögessen annak tökéletes.”

Mindenféleképpen meg fogom tartani ezt is, de kinéztem magamnak egy benzines autót

jegyezte meg Aurél, aki beavatott minket, hogy valószínűleg egy C8-as Corvette lesz a következő paripája.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek