A Magyar Péter-lufi elkezdett leereszteni

POLITIK
HŰHA

Szerző B. V.

Létrehozva: 2023.11.11.

"Picit rettegtem" - Krausz Gábor nem kertel, ezt gondolja Mikes Annáról

Krausz Gábor nagyon jól kijön Mikes Annával, élvezik a közös munkát.

A Dancing with the Stars idei évada máris félidőnél jár, ugyanis ma este, november 11-én már ötödik adásban lépnek táncparkettre a még versenyben lévő szereplők. Most retro hangulata lesz az élőshownak, múlthéten a Disney mesék világát idézték még. Krausz Gábor és Mikes Anna ennek apropóján a Szépség és a szörnyeteg bőrébe bújva táncolt, ami miatt a séfnek egy jóval érzelmesebb oldalát kellett megmutatnia a nagyvilágnak. Ennek ellenére nem ijedt meg sőt, nagyon élvezte a feladatot.

Krausz Gábor
Krausz Gábor érzelmes oldalát kellett megmutassa. Fotó: Tv2

Szerintem a legutóbbi adásban érkeztem meg. Nem csak túl akartam lenni a produkción, hanem azt kívántam bárcsak tovább tartana.

 - vallotta be Gábor a Mokka reggeli adásában, akiről így az is kiderült, hogy igazából nem anti-romantikus. 

Profi táncpartnere azt is elárulta, hogy habár a séf kisugárzása alapvetően erősen férfias, nem okozott gondot számára egy líraibb táncot mutatni, amiben megmutatja egy másik oldalát. Bátornak tartja őt emiatt, sőt, Anna szerint Gábor ettől csak szexibb lett.

Picit rettegtem, hogy meg tudom-e csinálni, de úgy voltam vele, ez is lehet férfias, és ez is valahol ott van bennem. És ha valahol, akkor itt meg lehet mutatni. 

- ismerte el a sztárséf. 

Mivel ők is úgy érzik, hogy a 2023-as mezőny rendkívül kiegyenlített, így keményen készülnek adásról adásra. Azt is elárulták viszont, hogy úgy mennek neki minden show-nak, hogy lehet az lesz az utolsó táncuk, és azt élvezni akarják. Anna még azt is bevallott, hogy az összes partnere közül, eddig Gáborral van a legkönnyebb munkája felkészülés terén. 

Nagyon élvezzük a közös munkát, és a közös táncot. 

- jegyezte meg mosolyogva a gyönyörű táncosnő, amire a séf nem kertelt, elárulta, Anna néha kőkeményen fogja őt:

Elvárások vannak, és néha eltudok lustulni. Akkor előveszi a terrorista énjét.

 - viccelődött Gábor is mindamellett, hogy azért megjegyezte: a kémiával nincs problémájuk, ugyanis az tökéletesen megvan köztük. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek