Létrehozva: 2023.11.17.

Hajtóvadászatot indított az RTL Gáspár Győző ellen

Győző szülőfalujában kutakodott az RTL stábja. Rejtett kamerákkal mentek be kocsmákba, iskolákba és kisboltokba. A téma mindenhol az volt, hogy a celeb milyen ember, és milyen politikai kapcsolatai vannak.

Gáspár Győző az Instagram-oldalán tett közzé egy mérges hangulatú posztot, miszerint az RTL egyik stábja lejárató kampányba kezdett ellene. Állítólag a celeb szülőfalujában jártak, ahol különböző kisboltokban és kocsmákban érdeklődtek a tévéssel kapcsolatos véleményekről.  

„Dr. Zoltán Erdei. Szia ügyvéd úr! Abban az ügyben kereslek, hogy az RTL lejárató kampányt csinál ellenem. Szeretnélek arra megkérni, hogy egy ügyvédi felszólítás keretein belül szólítsd fel őket, hogy a konkurens csatornán nem vagyok hajlandó semmilyen formában szerepelni! Pláne úgy nem, hogy engem nem kérdeznek meg erről! A faluban járkált a Fókusz című műsor riportere egy stábbal bementek a kocsmába, ahol nagyon okos embereket kérdezték arról, hogy mi a véleményük rólam. Ott, ahol normálisan nyilatkoztak róla pl. a vegyesboltban, ott azt nem is rögzítették! Mindenáron le akarnak járatni, az én politikai karrieremet akarják idő előtt tönkre tenni, és a 15 ével ezelőtti adócsalási ügyemben érdeklődőnek a faluban, hogy mit szólnak ahhoz, milyen ember vagyok, milyen az emberekkel a kapcsolatom. Mit szólnak ahhoz, hogy Fradista lettem és Fradi meccsre járok? Nem értem, hogy ezt miért kell csinálni a konkurens csatornának? Vagyis értem! Mert már nem náluk vagyok és nem náluk növelem a nézettséget hanem a TV kettőnél.” 

Nem tagadták a lejárató kampányt

A történtek rettentően felháborították Győzőt, aki a Ripost-nak elmesélte a fejleményeket is: 

Az RTL nem tagadta, hogy lejárató kampányt indít ellenem! Megkérdezték a papot is, hogy milyen ember vagyok. Bementek iskolákba, óvodákba, és undorító módon a legtöbb helyen rejtett kamerával forgattak.

Ezután pedig Győzőt szerették volna meginterjúvolni, amit ő azonnal visszautasított. Bár a hazai reality-k királya eleinte azt gondolta, hogy a 15 éve történt adócsalásos ügyében is vájkálnak majd, várhatóan erre nem kerül sor, mert az RTL elmondása szerint ez a riport kizárólag Győzőről és a kormányról szól majd. 

Azt mondták nekem telefonban, hogy a fő téma én leszek meg a Fidesz. Ez egy aljas lejárató kampány, és karaktergyilkosság!

- mondta Győző a Ripost-nak. 

Hajtóvadászat indul Gáspár Győző ellen (Fotó: TV2)

A rokonokat már nem kérdezték meg

Arra is rákérdeztünk, hogy ő honnan értesült a forgatásokról. 

Gyakran hazajárok, hisz sok ismerősöm él abban a faluban. Jóban vagyok szinte mindenkivel, ezért az ottani boltos hívott fel, miután nála jártak az RTL emberei. Elmondta, miket kérdeztek tőle, de azt is hozzátette, hogy nem látott náluk kamerákat. Ideges lettem, és utána érdeklődtem, mi ez az egész. Kiderült, hogy a konkurencia időnként rejtett kamerákkal dolgozik, és hogy a Házon kívül műsorukba forgatnak egy lejárató anyagot rólam.

- mesélte hosszasan a celeb, aki amiatt is mérges, hogy például a rokonait nem szólaltatták meg. Valamint azokkal se beszéltek sokat, akik pozitív dolgokat mondtak volna Győzőről. Így ő a továbbiakban nem hajlandó beszélni az RTL dolgozóival, mert ismert emberként és magánszemélyként is úgy gondolja, hogy aljas és semmirekellő egy ilyen lejárató kampány. Abban pedig már biztos, hogy jó csatornát választott, mert szerinte a TV2 ehhez hasonlót soha nem csinálna.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megvan a gyógymód a legsúlyosabb rákbetegségekre

origo.hu

Lecserélte táncospárját Tóth Gabi

borsonline.hu

Berki Mazsi Thaiföldön luxizik – Ilyen állapotba került Berki Krisztián sírja

magyarnemzet.hu

Ez várhat a kárpátaljai magyarokra – kényszerhelyzetbe került Ukrajna

ripost.hu

Tömegbe hajtott egy motoros Budapesten - helyszíni videó

vg.hu

Elhunyt a milliárdos-nagybefektető Jacob Rothschild

origo.hu

Döbbenetes bejelentést tett Franciaország a háborúról

travelo.hu

A világ legkisebb tengere címére pályáznak a horvátok

life.hu

A tartós megoldás: a hüvelyflóra regenerálása a mindennapokban (hirdetés)

origo.hu

Így válasszunk műfüvet! Közel 40 százalékkal nőtt a műpázsitot választók száma ( hirdetés)

life.hu

Nem csak a tűrőképességeden múlik, hogyan éled meg a havivérzéssel és a PMS-sel járó fájdalmakat (hirdetés)

kviz.mandiner.hu

Ezzel a játékkal most e-book olvasót vagy akár repülőjegyet is lehet nyerni!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Új jövevény érkezik Kulcsár Edina és G.w.M életébe

HŰHA

Berki Krisztián szelleme ismét megjelent: tisztázta a halála körülményeit

HŰHA

Kés alá fekszik Molnár Anikó

HŰHA

Keresztre feszítették Varga Viktort – Fotó

HŰHA

Ismert TV2-es Tóth Gabi új partnere - fotó

HŰHA

Az egyéjszakás kalandokra esküszik Zoltán Erika

HŰHA

G.w.M ingyen keres statisztákat - Emiatt kapja most az ívet

HŰHA

Berki Mazsi illetlenül viselkedett egy buddhista templomban