Létrehozva: 2023.09.08.
Módosítva: 2023.09.08.

Ennyi volt! Szorcsik Viki megúszta

Mégsem kell a bíróság előtt felelnie Szorcsik Vikinek a vádakért, melyekkel Mischinger Pétert illette a Farm VIP forgatásán.

A per nem azért hiúsult meg, mert a felperes meggondolta magát, pusztán azért, mert a bíróság úgy döntött, hogy az egykori exatlonos átvett egy fontos levelet, amit ő saját bevallása szerint sosem látott. Mint ismert, a Vesatator néven is ismert sportember még a TV2 népszerű kalandreality-jének előző évada után fordult bírósághoz.

Mischinger Péter elment a falig... Fotó: Bors


Félek ettől az embertől...”

A színésznő nagy nyilvánosság előtt vádolta őt erőszakossággal, miután magára vett egy megjegyzést, amit játékostársa nem neki címzett. A félreértésből Szorcsik hatalmas balhét generált, mi több, tettleg is fellépett Péterrel szemben, amikor egy husángot hajított az irányába, miközben nyomdafestéket nem tűrő stílusban szidalmazta őt. Péter ugyan a felvételek és a szemtanúk tanúsága szerint is higgadtan reagált, a színésznő a műsorban arról beszélt, hogy fél tőle, mi több attól tart, hogy a férfi egy vasvillát is képes lenne a hátába állítani: - Engem olyan szinten megalázott a nőiességemben egy férfi, hogy nekem innentől fogva nincs miről beszélgetni vele. Ezt a hangnemet nem lehet megengedni! Nem lehet az, hogy ilyen burkolt agresszióval csináljuk végig ezt a játékot és féljünk egymástól. Mert én eljutottam oda, hogy félek ettől az embertől! Attól, hogy akár fizikailag is bántalmazna…

Nem akarok innen úgy kimenni, hogy egy vasvilla van a hátamban, mert őt éppen rossz pillanatban kapom el 

- mondta akkor Viki.

 

Egy soha át nem vett levél jelenti a per végét

Később Péter mindent megpróbált annak érdekében, hogy elérje, Szorcsik nyilvánosan kérjen tőle bocsánatot és ismerje be, hogy hazudott, de a színésznőnek esze ágában sem volt ezt megtenni, ezért egykori játékostársa beváltotta ígéretét és rágalmazásért valamint becsületsértésért indított pert ellene.

Mischinger Péter nem sokkal később arról számolt be a Borsnak, hogy a bíróság törölte a keresetét arra hivatkozva, hogy nem fizette meg a per indításához szükséges 10 ezer forintos illetéket. A bíróság azzal érvelt, hogy erről a kötelezettségéről ajánlott küldeményben tájékoztatták Pétert, de ő elmondta, soha nem kapta kézhez az állítólagos levelet.A postától azt a tájékoztatást kaptam, hogy az ajánlott küldeményt a meghatalmazottam, vagyis a kedvesem átvette, de ez nem igaz. 

Az tény, hogy a megjelölt időpontban én külföldön tartózkodtam, és az is tény, hogy valóban érkezett egy küldemény a nevemre, de annak semmi köze sem volt a bírósági eljáráshoz.

 A párom küldött is erről üzeneteteket és el is ment a postára, ahol csak egy ajánlott levél várta, amit át is vett”- mondta akkor Mischinger, aki természetesen panaszt is tett a postánál és egyben kérte a bíróságot, hogy pótolhassa az elmaradt befizetést. 

Mischinger Péter szerint Szorcsik Viki majd elszámol a lelkiismeretével Fotó: Bors


 

Nos, a bíróság döntött és döntésével gyakorlatilag elérte, hogy a színésznőnek ne kelljen felelnie a rágalmakért. Erről az egykori exatlonos számolt be a Ripostnak. A történetnek hivatalosan is vége. A bíróság elutasította a kérelmemet arra hivatkozva, hogy a postánál lefolytatott belső vizsgálat arra vezetett, hogy én kézhez vettem a levelet. Pontosabban, hogy a meghatalmazottam átvette. Erről persze semmilyen bizonylaték nem került elő, hiszen a Covid óta nem kell aláírni az ajánlott küldeményeket.

A postás csak lehúzza a vonalkódot és ezzel el van intézve a dolog

- fejtette ki véleményét Péter, aki bár keserű szájízzel, de tudomásul vette, hogy a színésznő rágalmai büntetlenül maradnak. „Nem megyek tovább az ügyben, mert amit lehetett, én megtettem. A sors, valamiért nem akarja, hogy a művésznő felelősségre legyen vonva, én pedig nem harcolok a sors ellen. Viki majd elszámol a lelkiismeretével ott és akkor, ahol és amikor annak ideje van”- summázta Mischinger

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Háborús bejelentést tett az Egyesült Államok

origo.hu

A gigamellű modell kétszer is csődbe ment, mégis elképesztő luxusautói vannak

borsonline.hu

Kiderült az igazság: letaszították a trónról Vilmos herceget

vg.hu

Az egyik legnagyobb magyar bolt bejelentette: végleg csökkenti a hús árát, akár az ötödével is

ripost.hu

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

magyarnemzet.hu

Itt a vége, ezeknek a pártoknak sikerült összeszedniük az ajánlásokat

origo.hu

Folyamatosan meztelenkedik a kebelcsoda bolgár énekesnő

mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

ripost.hu

Kiderült, együtt maradt-e a Házasság első látásra kedvenc házaspárja

ripost.hu

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Három luxusautó árát hordja Kasza Tibi a karján?

HŰHA

Ez nem semmi! Herceg Letícia elárulta, milyen lesz az új luxusotthonuk

HŰHA

Áll a bál: Kiakadtak a kommentelők a Házasság első látásra fináléján

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Beolajozott testtel, aprócska bikiniben mutatta meg magát az Exatlon dögös sztárja

HŰHA

VV Virág luxusmárkával villog, durván nekimentek a kommentelők

HŰHA

Mint egy igazi domina: Talpig fekete latexruhában pózolt Tolvai Reni, észveszejtően néz ki

HŰHA

Teljesen felismerhetetlen lett Dua Lipa, aggódnak a rajongók