Létrehozva: 2023.09.08.
Módosítva: 2023.09.08.

Ennyi volt! Szorcsik Viki megúszta

Mégsem kell a bíróság előtt felelnie Szorcsik Vikinek a vádakért, melyekkel Mischinger Pétert illette a Farm VIP forgatásán.

A per nem azért hiúsult meg, mert a felperes meggondolta magát, pusztán azért, mert a bíróság úgy döntött, hogy az egykori exatlonos átvett egy fontos levelet, amit ő saját bevallása szerint sosem látott. Mint ismert, a Vesatator néven is ismert sportember még a TV2 népszerű kalandreality-jének előző évada után fordult bírósághoz.

Mischinger Péter elment a falig... Fotó: Bors


Félek ettől az embertől...”

A színésznő nagy nyilvánosság előtt vádolta őt erőszakossággal, miután magára vett egy megjegyzést, amit játékostársa nem neki címzett. A félreértésből Szorcsik hatalmas balhét generált, mi több, tettleg is fellépett Péterrel szemben, amikor egy husángot hajított az irányába, miközben nyomdafestéket nem tűrő stílusban szidalmazta őt. Péter ugyan a felvételek és a szemtanúk tanúsága szerint is higgadtan reagált, a színésznő a műsorban arról beszélt, hogy fél tőle, mi több attól tart, hogy a férfi egy vasvillát is képes lenne a hátába állítani: - Engem olyan szinten megalázott a nőiességemben egy férfi, hogy nekem innentől fogva nincs miről beszélgetni vele. Ezt a hangnemet nem lehet megengedni! Nem lehet az, hogy ilyen burkolt agresszióval csináljuk végig ezt a játékot és féljünk egymástól. Mert én eljutottam oda, hogy félek ettől az embertől! Attól, hogy akár fizikailag is bántalmazna…

Nem akarok innen úgy kimenni, hogy egy vasvilla van a hátamban, mert őt éppen rossz pillanatban kapom el 

- mondta akkor Viki.

 

Egy soha át nem vett levél jelenti a per végét

Később Péter mindent megpróbált annak érdekében, hogy elérje, Szorcsik nyilvánosan kérjen tőle bocsánatot és ismerje be, hogy hazudott, de a színésznőnek esze ágában sem volt ezt megtenni, ezért egykori játékostársa beváltotta ígéretét és rágalmazásért valamint becsületsértésért indított pert ellene.

Mischinger Péter nem sokkal később arról számolt be a Borsnak, hogy a bíróság törölte a keresetét arra hivatkozva, hogy nem fizette meg a per indításához szükséges 10 ezer forintos illetéket. A bíróság azzal érvelt, hogy erről a kötelezettségéről ajánlott küldeményben tájékoztatták Pétert, de ő elmondta, soha nem kapta kézhez az állítólagos levelet.A postától azt a tájékoztatást kaptam, hogy az ajánlott küldeményt a meghatalmazottam, vagyis a kedvesem átvette, de ez nem igaz. 

Az tény, hogy a megjelölt időpontban én külföldön tartózkodtam, és az is tény, hogy valóban érkezett egy küldemény a nevemre, de annak semmi köze sem volt a bírósági eljáráshoz.

 A párom küldött is erről üzeneteteket és el is ment a postára, ahol csak egy ajánlott levél várta, amit át is vett”- mondta akkor Mischinger, aki természetesen panaszt is tett a postánál és egyben kérte a bíróságot, hogy pótolhassa az elmaradt befizetést. 

Mischinger Péter szerint Szorcsik Viki majd elszámol a lelkiismeretével Fotó: Bors


 

Nos, a bíróság döntött és döntésével gyakorlatilag elérte, hogy a színésznőnek ne kelljen felelnie a rágalmakért. Erről az egykori exatlonos számolt be a Ripostnak. A történetnek hivatalosan is vége. A bíróság elutasította a kérelmemet arra hivatkozva, hogy a postánál lefolytatott belső vizsgálat arra vezetett, hogy én kézhez vettem a levelet. Pontosabban, hogy a meghatalmazottam átvette. Erről persze semmilyen bizonylaték nem került elő, hiszen a Covid óta nem kell aláírni az ajánlott küldeményeket.

A postás csak lehúzza a vonalkódot és ezzel el van intézve a dolog

- fejtette ki véleményét Péter, aki bár keserű szájízzel, de tudomásul vette, hogy a színésznő rágalmai büntetlenül maradnak. „Nem megyek tovább az ügyben, mert amit lehetett, én megtettem. A sors, valamiért nem akarja, hogy a művésznő felelősségre legyen vonva, én pedig nem harcolok a sors ellen. Viki majd elszámol a lelkiismeretével ott és akkor, ahol és amikor annak ideje van”- summázta Mischinger

 

origo.hu

Szakíthatott Curtis és Barnai Judit

ripost.hu

"Végre újra itt!" – falatnyi topban jelentette be a hírt Stana Alexandra

borsonline.hu

Műveltségi kvíz: ha 7-re tudod a választ, már átlag felett vagy!

vg.hu

Az orosz-ukrán háború 844. napja - Kiszivárgott a svájci békecsúcs nyilatkozattervezete

life.hu

Katalin hercegné és Vilmos herceg szerelmes pillantása ellopta a show-t - FOTÓ a nagy pillanatról

hirtv.hu

Miközben Svájcban a békéről tárgyaltak a katonák a fronton a poklok poklát élték át

ripost.hu

Nem kopogtatni kell a dinnyét vásárláskor, mutatjuk, hogy találod meg a legjobbat

ripost.hu

Varga Miklós Joe és a kisfia, Alexander: „Belehalnék, ha hétvégi apuka lennék”

ripost.hu

Ez a retró kvíz még azon is kifog, aki benne élt!

ripost.hu

Még a rutinos sofőrők is megbukhatnak ezen a KRESZ-teszten – te vajon átmész?

ripost.hu

3 gyanús jel: akinél ezeket tapasztalod, abban jobb, ha nem bízol meg

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

"Szép, de a rosszabbik fajta" - kiről énekel G.w.M? - Videó

HŰHA

„Szerelmi életem” – két lánnyal csókolózott Horváth Csenge állítólagos pasija – Videó

HŰHA

"Inas, gyere csak ide..." – Italozás közben élőzött Young G Béci és felesége, hatalmas a felháborodás

HŰHA

Félti a gyerekeit Varga Miklós: "Európai vezetők bele akarnak rángatni bennünket a háborúba"

HŰHA

Dögös, mint mindig: Köllő Babett bikinis fotóitól felrobbant az internet

HŰHA

Páros lábbal szálltak Tolvai Renibe a saját rajongói: "van ízlésesen szexi is!"

HŰHA

Elszólta magát: Pumped Gabo rendőrökkel dulakodott, le is csukták

HŰHA

"Végre újra itt!" – falatnyi topban jelentette be a hírt Stana Alexandra