Létrehozva: 2023.08.18.

Olyan szexire sikerült a TV2 sztárjának videója, hogy ki kellett takarni

Hasít a fiatal magyar rapper Ördög Nórika című dala, amihez a TV2 jóképű sztárja őrülten szexi táncos videót készített.

Szerző D.G.

Még csak két hete került fel a legnagyobb videómegosztóra Pető Brúnó Ördög Nórika című dala, de máris közel 2 milliós megtekintésnél tart. Mint arról a Ripost beszámolt: a fiatal, tehetséges énekesben már régóta érett ez a nóta, mert gyermekkorában szerelmes volt a már akkor is műsorvezetőként dolgozó Nóriba. A latinos, vidám hangulatú klipben egyébként olyan sztárok szerepelnek, mint Marics Petri, Nagy Ő - Tóth Dávid, sőt maga Ördög Nóri is, aki még egy pofont is ad a rappernek...


 


A TV2 sztárja a medence partján szexizik párjával

Pető Brúnó új dala megihlette Hegyes Bercit és szerelmét is, imádják a hangulatát, sőt Ördög Nórit és a fiatal rappert is jól ismerik. Utóbbival pár hónappal ezelőtt együtt forgattak, mindketten versenyeznek az Ázsia Expressz idei évadában. 

Mindenesetre a Dancing with the Stars kétszeres győztes táncosa szerelmével, Vágner Fannival gondolt egy merészet és őrülten szexi videót készítettek a dalhoz Szardíniában, egy medence partján. Bizonyára jókat nevettek a táncos videó közben, amiben Hegyes Berci párja alakítja Ördög Nórikát. A szerelmesek annyira beleélték magukat a közös táncolásba, hogy azon sem csodálkoznánk, ha az ágyban végződött volna a forgatás. Mindenesetre a túl szexire sikerült videó egy részét ki is kellett takarni, nehogy letiltsa az Instagram. 

Az újragondolt Ördög Nórika mindenesetre tarol, a dal előadója, Pető Brúnó pedig röviden és tömören úgy véleményezte: zseni! 


 

Vagány csaj a párja

Hegyes Berci tavaly, a TV2 műsorában - a DWTS-ban - a produkció fodrászával jött össze. A szerelmesek kiegészítik egymást, Fanni minden hülyeségben benne van, és mint kiderült, a táncban sem lehet zavarba hozni.


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek