Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2023.07.29.

Szexi fehérneműben pózol Laky Zsuzsi - Fotó

Élete legjobb formájában van Laky Zsuzsi, pedig már húsz éve, hogy ő lett Európa Szépe.

Laky Zsuzsit szépségkirálynőként ismerte és szerette meg az ország, de egy ideje visszavonultan él. Boldog és büszke feleség, aki férjével, Dietz Gusztávval nagy harmóniában neveli két lányukat. Luca 2011. március 8-án jött a világra, míg húga, Lujzi 2014. január 31-én született. A sztáranyuka második terhessége alatt 20 kilót szedett fel, amitől nagyon nehezen szabadult meg. De elhatározta, hogy jövőre, a negyvenes éveinek bombaformában vág neki, eddig nyolc kilót fogyott és még nem áll meg. 

Ilyen bevállalós fotót még nem láttál Laky Zsuzsiról

Laky Zsuzsit sokáig nem zavarta a két gyerkőc után rajta maradt túlsúly. Olyannyira nem, hogy még plus size modell is akart lenni. Büszke volt kerekded idomaira, amit ráadásul férje is szexinek talált. 

„Jól éreztem magam évekig a bőrömben a plusz kilókkal is, nem éreztem magam kövérnek” – mesélte lapunknak Laky Zsuzsi. „Valahogy jól oszlott el rajtam a túlsúly, nőiesnek éreztem magam. Amikor láttam, hogy vannak plus size modellek és milyen büszkén pózolnak a kamera előtt, megjött a kedvem nekem is, de ahhoz nem voltam elég húsos. Tavaly kezdtem el megint foglalkozni az alakommal, de nem csak hiúságból. Miután közeleg a 40. születésnapom, úgy éreztem, hogy muszáj lefogynom, mert nem akarom, hogy komolyabb bajom legyen. A fogyás régebben a sportnak és a modelléletmód trükkjeinek köszönhetően könnyen ment, de észrevettem, hogy ennyi évesen már nehezen megy. Viszont pár hónapja kezdtem el használni egy gyógynövény-keveréket, ami igazán izgalmas anyagokból áll és nekem nagyon bevált, már nyolc kiló mínuszban vagyok. Az is motivált, hogy a két lányomat szeretném látni felnőni, miattuk is vigyáznom kell magamra. Hosszú út áll még előttünk és szeretném azt az ő tempójukban megtenni, amíg csak lehet!”

Zsuzsi nemrég fehérneműs fotózást is bevállalt, a végeredménnyel ő is elégedett, szuper szexi képek születtek. 

Hazudnék, ha azt mondanám, csak magamnak akarok megfelelni. Mert bár több mint 13 éve vagyunk házasok, én a mai napig szeretnék a férjemnek tetszeni. Negyvenhez közeledve is lehet valaki szexi, két gyermek után is, én imádom megélni a nőiességemet. Persze Guszti mindig azt mondja, hogy neki mindig tetszem, mindegy, mennyit mutat alattam a mérleg, de azért nagyon büszke rám!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek