Létrehozva: 2023.06.01.

Megint álhír terjed Kordáékról: nem vállalnak több koncertet

Hamis hírek jelentek meg a napokban az énekes házaspár egészségügyi állapotával kapcsolatban, ami előrevetíti, hogy nem lesz több koncertjük. A fals információk valószínűleg egy félreértett közlemény miatt kaptak szárnyra, ezeket igyekszik most Klári és Gyuri bácsi határozottan cáfolni.

"A mai napon (2023. május 31) valótlan tényállítások és részinformációk jelentek meg az egyik szervezői oldalon Korda György és Balázs Klári egészségügyi állapotát fókuszba helyezve" – kezdte egy friss Facebook posztjában Balázs Klári, aki úgy érezte, hogy feltétlenül meg kell szólalnia az ügyben, hiszen a hírnevükön esne csorba, ha a rajongók azt gondolnák, hogy cserbenhagyták őket. 

A házaspárról álhírek jelentek meg - Fotó: Móricz István

Gyilkosság a hotelben 

Nem először röppennek fel álhírek a házaspárról, és ezek között volt már olyan extrém is, hogy az ember csak kapkodja a fejét. Talán többen is emlékeznek még rá, hogy a 80'-as években az a hír járta, hogy Korda György egy amerikai szállodaszobában meggyilkolta Klárikát... Mindez olyan komolynak tűnt akkoriban, hogy rendőrök jelentek meg Korda édesanyjának házánál, és az énekest keresték, aki lefejezte a csinos partnernőjét. (akkoriban még nem voltak házasok - a szerk.) 

A különleges életük rengeteg elképesztő pletykát generál - Fotó: Végh István

Elkapták a koronavírust 

A pandémia idején sem lehetett nyugta a házaspárnak, akkor azt írták róluk az interneten, hogy mindketten elkapták a koronavírust és veszélybe került az életük. 

„Ez borzasztó! Nem vagyunk covidosok! Én csak a Korda György és Balázs Klári hivatalos oldalt kezelem. A Balázs Klári rajongói oldalhoz csak annyi közöm van, hogy a kedvelőimnek csinálja egy hölgy. Sajnos egy-kettő olyan személy, akik megtalálják a módját annak, hogy álhíreket tegyenek fel oda. Az a céljuk, hogy lejárassák az oldalt” – írta egy évvel ezelőtt Balázs Klári, aki már akkor tudta, hogy a fals információk ellen csak azzal tudnak védekezni, ha kiállnak a nyilvánosság elé, és elmondják az igazat. Sajnos ezt újra és újra meg kell tenniük, most is, amikor ismét egy értelmezhetetlen írás jelent meg velük kapcsolatban: egy szervező cég tette közzé azt, hogy a házaspár lemond bizonyos koncerteket, illetve nem vállal újakat az egészségügyi állapotukra való tekintettel. Nyilvánvaló, hogy ennek egy cseppet sem örültek Gyuri bácsiék, így ismét egy helyreigazító közleményt voltak kénytelenek nyilvánosságra hozni: 

Gyuri bácsi és Klárika sokszor kerülnek az álhírterjesztők fókuszába - Fotó: Szabolcs László / Bors

Az eredeti, általunk jegyzett közleményt most mi is közzétesszük, amely teljes egészében, változtatás nélkül közölhető, megjelölve a forrást. Tisztelettel kérnénk mindenkit, hogy csak ebben a formában tegyék közzé az alább leírtakat! A "Reptér Turné" folytatódik, a hétvégén várunk minden kedves rajongót Versegen és Dunaújvárosban.

Korda György és Balázs Klári a menedzsmenttel egyeztetve az alábbi közös döntést hozta:

A Művész házaspár egészségének megőrzése, a már leszervezett 45 állomásos Reptér Turné megvalósítása és az egyéb televíziós vállalások érdekében további fél playback felkéréseknek 2023. december 31-ig nem tudnak eleget tenni, azokért felelősséget nem vállalnak.

"További egyeztetéssel kapcsolatban kérjük keresse/keressék a Gold Record Music Kft.-t, valamint kövesse/kövessék Korda György és Balázs Klári hivatalos facebook oldalát a legfrissebb információkkal kapcsolatban." – írták az énekesek a hivatalos Facebook oldalukon. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elképesztő zagyvaságokat hordtak össze – a Házasság első látásra legjobb aranyköpései

origo.hu

Ördög Nóra hivatalosan is bejelentette: Vége

borsonline.hu

Elérkezett a pillanat, amire mindenki várt: óriási örömhírt jelentett be Krausz Gábor és Mikes Anna – fotó!

vg.hu

Frei Tamás bejelentette: megállapodtak az Aldival

ripost.hu

Drámai fordulattal ért véget a Házasság első látásra

mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

origo.hu

Nagy a baj az ukránokkal Lengyelországban

mindmegette.hu

Mi történt? Hatalmasat változott Krausz Gáborék élete

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Újabb álompár van születőben? Nagy Ő Natira hajt a magyar rapper

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

„Hű, de taplón beszél” — új szerelme miatt féltik Berki Mazsit

HŰHA

Szétfeszítette aprócska felsőjét Sáfrány Emese hatalmas melle - Fotó

HŰHA

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról

HŰHA

Salma Hayek egyenesen a kamerába tolta hatalmas melleit – Forró fotó

HŰHA

Baukó Éva: "Biztos vagyok benne, hogy megátkoztak!"