Létrehozva: 2023.05.15.
Módosítva: 2023.05.16.

Életveszélyes körülmények miatt mondták le a Dolly koncertet – A katasztrófavédelem is kivonult

Rájár a rúd a népszerű énekesnőre: két egymást követő koncertje is lemondásra került.

A Dolly rajongók izgatottan várták a vasárnapi koncertet, tudomásuk szerint ugyanis a kedvencük a Budapest Parkban meghirdetett Retro Park koncertsorozat egyik fellépőjeként ragadott volna mikrofont. Hónapokkal ezelőtt azzal a feltétellel vállalta el a felkérést, ha fél 7-kor kezdhet, mivel aznap este egy másik, korábban már lekötött rendezvény színpadára várták. A szervezők rábólintottak a kérésére, Dolly pedig komplett tánckart toborzott, akik hosszú heteken át tökéletesítették a mozdulataikat. Az előadó mindent megtett azért, hogy a közönségnek emlékezetes pillanatokat szerezzen, bár sajnos nem egészen úgy sikerült, ahogyan azt elképzelte. 

Az énekesnő izgatottan várta a vasárnapi koncerteket, de sajnos csalódnia kellett
Fotó: Bors


Mint utóbb kiderült, a szervező Total Festival Kft. minden előzmény nélkül lemondta, illetve a következő évre csúsztatta a fellépés időpontját, erről pedig az énekesnő is az utolsó pillanatban szerzett tudomást.

“A szervezők nekünk azt mondták, hogy technikai okok miatt teszik át a koncertet a jövő évre. Nem tudunk mit kezdeni ezzel a helyzettel, tudomásul kell vennünk. A táncosok feleslegesen dolgoztak, természetesen mi fizetjük ki őket, a rajongók pedig csak most fognak szembesülni vele, hogy nem jelenünk meg a helyszínen. Rendkívüli módon sajnáljuk őket, de meg kell érteniük, hogy rajtunk kívülálló okok miatt történt mindez” – mondta a Borsnak a Dolly Plusssz zenekar menedzsere.

 

Életveszélyes körülmények

A közönség, akik az átlagon felüli áron megvásárolt jegyeik árát talán vissza sem kapják, szinte még fel sem ocsúdtak a sokkból, újabb hidegzuhany érte őket. Az előzetes tervek szerint a Retro Park színpada után a Mátrai Bornapok keretein belül Gyöngyösön ragadott volna mikrofont az énekesnő, ám a jól ismert dalok helyett egy szomorú bejelentést tettek közzé a hivatalos közösségi oldalukon.

“Szomorú időnk van és szomorú hírrel is kell kezdenünk” – mondta a helyi rádió munkatársa, aki a helyszínen készített interjút Dollyval és Fehér Attilával, s gyorsan kiderült, hogy a Dolly Plusssz koncert elmaradt “mindenki biztonsága érdekében”. Hogy mi volt a pontos oka annak, hogy ezt a nehéz döntést kellett hozniuk, azt maga Dolly mondta el.

Sajnos a körülmények is olyanok, hogy a színpad is tiszta vizes. Mondhatom azt, hogy életveszélyes. Ez most nem az az idő, amikor fel tudunk lépni…

– mondta csalódottan az énekesnő az időjárás okozta felfordulásra utalva, majd hozzátette, hogy ha mégis dacolni mernének a viszontagságos elemekkel, a hangszerek és a felszerelés is elázna, valamint a közönségnek sem tudnák azt nyújtani, amit tőlük megszokhattak.

elmaradt koncert Gyöngyösön, Dolly
A helyszínen készült fotón egyértelműen látszik, veszélyes lett volna a színpadra lépni
Fotó: Neubrandt István  / Dolly Plusssz

 

Kiszolgáltatott helyzetbe kerültek

A tegnapi nap egy szerencsétlen nap volt. A gyöngyösi helyszínre leérve szembesültünk a viharral, a totálisan elázott színpaddal.

 "A szervezők a katasztrófavédelemmel, válságstábbal konzultálva arra jutottak, hogy életvédelmi biztonsági okokból a koncert megtartása lehetetlenné vált. A rendezvény és a zenekar is kiszolgáltatott helyzetbe került. A koncertet a szervezők a managementtel egyetértésben a jövő  évi bornapokra helyezték át. Sajnáljuk, de a rajongóknak némi kárpótlásként egy interjúban meséltünk a Maxirádiónak, és a városi Tvnek" – mondta el az énekesnő a Ripost megkeresésére. 

A Retro Parkhoz hasonlóan tehát a gyöngyösi fellépés időpontját is másik dátumra teszik át, a rajongóknak ebben az esetben is egy évet kell várniuk, mire kedvencük ismét ellátogat hozzájuk, de Dolly ígéri, mindenképpen megéri várni rájuk.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Lagzi Lajcsi hamarosan szabadulhat - hirtelen már nem is olyan beteg

origo.hu

Vasvári Vivien bikinije alig takarja a hatalmas melleit - kép

borsonline.hu

Szoboszlai visszatérése után óriási botrány tört ki

hirtv.hu

A Bëlga egy számának sorával üzent Bayer Zsolt a gyalázkodó DK-soknak + videó

ripost.hu

Lelepleződött egy titok Tóth Gabi új párjáról, Papp Máté Bencéről

mandiner.hu

Rettenetes méretű pofonba szaladtak bele Gyurcsányék, szertefoszlott az ördögi terv

origo.hu

Kim Kardashian hatalmasat bakizott, rajta nevet a fél világ - videó

origo.hu

Így csökkentsük felére a kert költségeit (hirdetés)

life.hu

A stressztől is felborulhat a menstruációs ciklusod (hirdetés)

life.hu

A hüvelyflóra sokszínűsége: a mikrobiomunk egyéni mintázata (hirdetés)

she.life.hu

Így szüntette meg a cikluszavaromat a barátcserje (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

"Szilikoncicim van" - többször is megműttette a mellét a Kőgazdag Fiatalok bombázója

HŰHA

Új jövevény érkezik Kulcsár Edina és G.w.M életébe

HŰHA

Berki Krisztián szelleme ismét megjelent: tisztázta a halála körülményeit

HŰHA

Kés alá fekszik Molnár Anikó

HŰHA

Ez forró, átszúrta a kebelcsoda fedetlen mellbimbója a felsőjét

HŰHA

Baukó Éva meglepte magát egy közel 2 millió forintos utazással

HŰHA

Micsoda fényűzés: Félévente drasztikusan megváltoztatja a külsejét Kőgazdag Szandi

HŰHA

Pizzát rendelt a sztároknak a tévés: az Oscar-díj-átadók öt legemlékezetesebb pillanata