Létrehozva: 2023.04.27.
Módosítva: 2023.04.28.

Kiderült, miért vált el Klajkó Szandra és Veréb Tamás

Klajkó Szandra és Veréb Tamás közel két éve jelentette be, hogy különválnak útjaik. A pár egészen mostanáig titokban tartotta, mi vezetett szakításukig, azonban az énekesnő legújabb dalában megválaszolja a régóta függő kérdést.

Igazi álompárként tekintettek Klajkó Szandrára és Veréb Tamásra, épp ezért mindenkit sokkolt, amikor tavaly előtt bejelentette a házaspár: hét év együtt töltött idő után szakítanak. Közleményükben csak annyit osztottak meg a nyilvánossággal, hogy küzdöttek a kapcsolatukért, de nem sikerült megmenteni. Azt, hogy mi vezetett a döntésükig, homály fedte. Most azonban a táncos-énekesnő Túl élem én című legújabb dala igen beszédes, a szöveget figyelve pedig az eddigi nagy kérdőjelre választ kapunk. A klip megjelenése kapcsán kereste meg a Bors az énekesnőt: valóban megcsalás vezetett-e a szakításukhoz? A feltételezést egyértelműen nem erősítette meg, volt férje neve nem hangzik el a nyilatkozatában és a dalban sem, de burkoltan kivehető a szavaiból mi történhetett.

Klajkó Szandra
Szandra nem tekint vissza, csak a jövővel foglalkozik Fotó: Klajkó Bettina

Bizony mindenkit elárultak az évek alatt, de túléltük, ahogyan a dal is mondja. A művészet csodás a feldolgozásra. Két hosszabb kapcsolatom volt és mindkettő így végződött. 

"Azt tapasztalom, hogy nagyon sok a szétválás és a felelősségvállalás kevés. Én a hosszú kapcsolatok híve vagyok és a tartalomé. Biztosan nem véletlen, hogy a környezetemben is sok hasonló megélés van. Hiszen, ha valaki nem tesz le bizonyos mintákat, akkor azt viszi a következő kapcsolatába és folyamatosan ismétli az eseményeket. Az is, akit megcsalnak és az is, aki megcsalja a másikat. Mint valamiféle bevált recept, ami valójában senkinek sem jó" – mondta Szandi, aki néhány hónappal ezelőtt mesélte el, hogy újrakezdte az életét, ezért főleg a karrierje, és önmaga újraépítésére koncentrált. Úgy tűnik, ez sikerült.

Vannak nehezebb időszakok, a zene gyógyír és mindig előre visz, egy csoda. Gondoltunk egyet pont egy időben a világgal, ahol most kimondják ezeket a dolgokat az előadók és nem kendőzgetnek. 

"Amíg nincs feldolgozva, nincs változás, viszi tovább mindenki a "rossz" mintát, ahogy említettem, de most valami változik és ehhez a hullámhoz érdemes annak csatlakozni, akinek tényleg dolga van vele, nem csak azért, mert ez a trend. Nagyon kellemetlen, hogy emberek próbálják belenyomni magukat szerepekbe, hogy "trendik" legyenek. De attól hitelesek nem lesznek" – fűzte hozzá.

Szandra & The Ghost
Mozsoval idén kezdtek el együtt dolgozni Fotó: Klajkó Bettina

Nem a szingli mozgalom a lényeg ebben, hanem az újrakezdés, a talpra állás és az igazságok napvilágra hozatala, vállalva a kevésbé jót és az ebből való újjászületést Főnixként. 

"Nem haraggal, hanem új, stabil alapokkal. Felszabadítva mindkét felet. Ez a feldolgozásunk üzenete. A hangom is megnyílt jobban, mert nem csak a jó dolgok nyitják az embert, hanem néha a rossz tapasztalatok is. Hiszen minden egy, a fekete és a fehér is. A mélységek hoznak olykor magasságokat. Nagyon jólesett ezt kitáncolni, kiénekelni, letenni és reméljük, más is így tesz majd általa" – mondta az énekesnő, akinek komoly célja is van mondanivalójával.

Szeretném, hogy hitet és erőt adjon mindenkinek az újrakezdéshez, minden szinten. 

"Na meg persze, hogy nagyokat bulizzon rá, engedje el magát. Hamarosan találkozunk a bulikban és a Szandra & the Ghost felrobbantja a házat! Táncolni ér!" fűzte hozzá mosolyogva Szandi.

A retro zene új virágzását éli – Klajkó Szandra és Spy The Ghost közös formációja a Szandra & The Ghost első közös dala és klipje most debütál. Az énekesnő elárulta, hogy jött létre az új projekt.

"2023-ban érkezett a felkérés Mozsotól (Spy The Ghost) hogy mi lenne, ha együtt dolgoznánk és a retro műfaj bizonyos dalait új köntösbe varázsolnánk közösen. Ismertem a munkásságát és már jó pár éve a szakma oszlopos tagja töretlen sikerrel. Örültem a megkeresésnek, mostanában sokat forgattam sorozatban és reklámokban egyaránt, így jólesett a stúdióba vonulni egy időre. Nem áll tőlem távol ez a műfaj, hiszen apukám, Klajkó Lajos az Italo Disco műfaj képviselője, világszerte ismerik a munkásságát. Illetve már jelent meg olyan lemez, a Disco Service, amelyen ebben a műfajban énekelek" – mondta az énekesnő.

 


 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szétplasztikáztatta magát, és teljesen lecsúszott az egykori gyönyörű szexszimbólum - drámai képek

origo.hu

Oroszország háborús üzenetet küldött Izraelnek és Iránnak

borsonline.hu

Ez a helyesírási teszt garantáltan megizzaszt: okosabb vagy, mint egy ötödikes?

mandiner.hu

Béketárgyalás vádjában bűnösnek találtatott

ripost.hu

Sokan lemondanak róla, Hosszú Katinka így juthat ki az olimpiára

mandiner.hu

Nem volt jókedvében Jürgen Klopp, elmondta a véleményét Szoboszlairól is a vesztes meccs után

origo.hu

Drámai a helyzet: napokon belül kirobbanhat a világháború

travelo.hu

Egyre csak süllyed a tengerbe a világ legegyedibb repülőtere

ripost.hu

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz

ripost.hu

Súlyos dologgal vádolják a nézők a Házasság első látásra szereplőjét

ripost.hu

Kiadták a riasztást: pokoli, ami erre a 4 vármegyére lesújt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

„Hű, de taplón beszél” — új szerelme miatt féltik Berki Mazsit

HŰHA

Aurelio mégsem változott meg? Videóban őrjöng az interneten

HŰHA

Ez már döfi: menő szexjátékot reklámoz a TV2 sztárja - Videó

HŰHA

Olasz csődörre vágyik Nagy Ő Virág, azt is megmutatta milyen jó dolga lenne

HŰHA

Hoppá, más feleségével ebédelt a Házasság első látásra szereplője

HŰHA

A hazai elit mellett világsztárok is jönnek a SZIN-re

HŰHA

Mi történt? Menyasszonyi ruhában fotózták Kiszel Tünde lányát