A Nemzeti Összetartozás Napja: Ez ad erőt a magyarságnak!

POLITIK
HŰHA

Szerző Doris

2 hónapja

Itt a bizonyíték: Megdöbbentő dolgot vettünk észre Szabó Zsófi friss fotóján

Vajon mi az oka annak, hogy a műsorvezető nem távolíttatta el a motívumot?

Megdöbbentő dolgot vettünk észre Szabó Zsófi friss fotóján, ami egy csütörtök esti celebgálán készült. A műsorvezető karján ugyanis még mindig ott díszeleg az a szerelmi zálogként értelmezhető tetoválás, amit annak idején Shane Tusuppal csináltatott. Mint ismert, Zsófi és a vehemens természetű úszóedző kapcsolata tündérmesébe illően indult, romantikus monacói lánykéréssel fűszerezve, ám végül viharos és roppant fájdalmas szakítás lett belőle, egészen pontosan tavaly májusban.

 Szabó Zsófit megviselte a Shane-nel történő szakítás (Fotó: Szabolcs László)

 

Álomból rémálom

Zsófi sokáig nem szólalt meg a témában, így kevesen, csak a hozzá igazán közel állók tudhatták, mi történt pontosan a két híresség között, és mi játszódhat le a csinos tévés lelkében. Az első megindító interjúját egy havonta megjelenő női magazinnak adta. Szavaiból kiderült, hogy rendkívül nehéz időszakon ment keresztül, amiből kifelé gyakorlatilag semmit sem mutathatott.

"A magánéletem szempontjából nagyon nehéz volt ez az elmúlt időszak, mert kifelé már évek óta nem mutattam, ha nehézségekbe ütköztem.A közösségi média csak egy része az életemnek, amit megmutatok, hiszen életem lefontosabb szerepét, hogy milyen anya vagyok, azt csak a közeli hozzátartozóim látják. Az elmúlt években emojikkal kommunikáltam. Sokszor megírtam egy-egy hosszú posztot, akár gyereknevelés, anyaság, párkapcsolat, akár karrier témában, vagy éppen a világ történéseivel kapcsolatban, de aztán inkább töröltem. Tudatosan fogom vissza minden megnyilvánulásomat, nem szeretnék plusz felhajtást. Az eljegyzés felbontása kapcsán is például szívesen kiírtam volna, hogy igen, mosolygok a képen, jól nézek ki, de nem vagyok jól”

- vallott akkor őszintén a műsorvezető.

 

Shane bezárta őt egy szobába

A szakításhoz az is hozzátartozik, hogy úgy tudni, egy alakalommal annyira eldurvult a veszekedés Zsófi és Shane között, hogy a sportember nemes egyszerűséggel bezárta kedvesét egy szobába. Zsófi pedig az édesanyját hívta segítségül, aki a helyszínre is sietett. Noha Shane igyekezett visszakedveskedni magát a kapcsolatba, Zsófi azt már lezárta, így nem volt visszaút. Mindezek fényében valóban módfelett meglepő, hogy a szív alakot formáló, két gémkapcsot ábrázoló tetkó Zsófi testén, holott korábban, amikor a néhai Berki Krisztiánnal szakított, azonnal eltávolíttatta a közös motívumot. Vajon most miért döntött úgy, hogy továbbra is a bőrén akarja viselni annak a férfinek az emlékét, akivel gyakorlatilag egy bántalmazó kapcsolatban élt? Aki eleinte lehozta neki a csillagokat, majd egy dühkitörést követően bezárta őt egy szobába?

Kockázatos a közös tetoválás

Azt szinte kizártnak tartjuk, hogy anyagi okok miatt nem távolíttatta el a szerelmi szimbólumot, bár az igaz, hogy egy tetoválás eltávolítása kissé borsos és elég macerás is. Kisebb utánajárás után tudható, hogy egy kisebb méretű motívum eltávolítása alkalmanként 10 ezer forint, és legalább 8-10 alkalommal kell számolni. Mégsem gondoljuk, hogy Zsófi ezért nem szedette le a szerelmi zálogot. De akkor vajon miért nem?

Zsófi bal karján még ott van Shane emléke (Fotó: Szabolcs László / Bors)

Nos, ez egyelőre költői kérdés, az viszont bizonyos, hogy nagyon sok sztárpár járt már pórul azzal, hogy meggondolatlanul, hősszerelmesen ült a tetoválószékbe. Például Debreczeni Zita is, aki egykor Majka barátnője volt, és annyira elsöprőnek érezte a szerelmüket, hogy magára varratott egy P-betűt, Majka keresztnevének a kezdőbetűjét. Mint később kiderült, kár volt, de vélhetően Kulcsár Edina és Csuti is megbánta már a közös tetkót.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nadrág nélkül fotózták Király Viktor feleségét

origo.hu

Szabó Zsófi képtelen leállni a bikinis fotókkal - kép

borsonline.hu

„Megértem Szilárdot” – ezért nem fordult vissza Suhajda

vg.hu

Suhajda Szilárd drámája: új szemtanú és egy fénykép került elő – megcáfolták a magyar hegymászó halálának legelterjedtebb teóriáját

ripost.hu

Tragédia történt Zala vármegyében

mandiner.hu

Sosem hallott részletek: ilyen állapotban indult neki Suhajda Szilárd a Mount Everestnek

origo.hu

Gépfegyverrel fenyegették meg Polgár Árpádot

astronet.hu

Napi horoszkóp 2023. június 5.: a Bika rájön egy titokra, a Skorpió életében egy új kapcsolat veszi kezdetét

ripost.hu

Ajaj! Tóth Andi újra szakított? „Elegem lett. Egyikőnk sem engedett”

ripost.hu

Tízmilliószoros nap van, ennek a három csillagjegynek óriási szerencsét hoz

ripost.hu

Alig takarta valami Tóth Andi bájait

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Újra az utcán balhézott a magyar zenész, fenyegető hangon üzent

HŰHA

Egy budai villa árát költötte álomórájára Polgár Árpád

HŰHA

Döbbenet: ez történt Dolly mentett kutyáival

HŰHA

Megdöbbentő részletek: Így szokott le Baukó Éva az alkoholról

HŰHA

Szabó Zsófi bikiniben mutatta meg tökéletes alakját

HŰHA

Alig takarta valami Tóth Andi bájait

HŰHA

Ledobta a melltartót a háromgyermekes színésznő: félmeztelenül pózolt

HŰHA

Kiderült, Dollyt már tavaly kizárta egy állatvédő szervezet