Létrehozva: 2023.02.08.

Ismét feltörték az oldalát: terrorista tartalmat osztottak meg Judy nevében

Hiába szerezte vissza ellopott közösségi oldalait Judy, újra betörtek a fiókjaiba. Az énekesnő profi informatikus segítségét kéri a felületek visszaszerzéséhez.

Sokként érte néhány hete Judyt a felismerés: ellopták a közösségi oldalait.

Éppen kávéztam reggel, amikor szerettem volna belépni az Instagram-oldalamra, de nem tudtam, mert egy rendszerüzenet felugrott, hogy korlátozták az oldalamat. Azt hittem, hogy hibásan töltött be, ezért megpróbáltam még egyszer. Sajnos, ugyanez az üzenet vártnyilatkozta a Borsnak akkor az egyébként éppen 25 éves Groovehouse zenekar énekesnője.

Újra ellopták Judy közösségi oldalait  Fotó: Szabolcs László

Robot vagy rosszakaró is lehet az elkövető

A Ripost most felkereste Judyt, hogy megtudjuk, sikerült-e visszaszereznie az illetéktelen kezekbe került közösségi oldalait.

Sajnos megint  feltörték! – csattant fel az énekesnő. – Nem tudom, miért és mire kellenek valakinek az oldalaim – jelentette ki elkeseredetten.

Fogalmam sincs, hogy ki, vagy mi áll emögött! Benne van a pakliban, hogy ez egy vírus vagy robot. És ha ember is az elkövető, vajon egy magyar rosszakaróm, vagy külföldi személy, akinek a követői adatbázisomra van szüksége?!

Legutóbb sikerült visszaszereznünk, de már meg nem mondom, hogyan. Egy informatikus srác is segített benne, illetve leginkább a barátnőm, aki a neten fent lévő információk alapján próbálkozott a visszaszerzéssel. Egyszer csak sikerült belépnem. Utána viszont pár nap múlva újra ellopták! Rengeteg személyes adathoz férnek így hozzá. De az elkövetők nagyon „cukik” voltak, mert a születési dátumomat is átírták 2004-re – mondta nem teljesen őszinte kacajjal az énekesnő.

Terrorista tartalmakat osztottak meg Judy nevében

Részben be tudok lépni a Facebook-fiókomba, de semmit sem tudok módosítani, sem megosztani. Látszik, hogy nem törölték teljesen az oldalt, csak korlátozták. Vietnámi IP-címhez kötötték a bejelentkezést, és hozzá egy e-mailcímet, amit sehogyan sem tudok törölni. És hiába próbálok bármit változtatni, vagy bármilyen biztonsági kódot kérni, minden erre a bizonyos e-mailcímre érkezik, így teljesen meg vagyok lőve! 

Ráadásul valamiféle terrorista tartalmat osztottak meg a nevemben, emiatt letiltotta a rendszer a Facebookhoz csatolt Instagramomat is.

Az énekesnő nem is annyira a személyes profilját sajnálja: sokkal inkább fájlalja, hogy a 60 ezer követővel rendelkező oldalán nem tud tartalmakat megosztani a rajongóival.

Nem magához a Facebookhoz ragaszkodom, hanem a rajongói bázishoz, akik már 25 éve követik a Groovehouse munkásságát. Nagyon fájó, hogy nem tudjuk őket informálni. Ragaszkodom ezekhez a fiókokhoz, mert lehetetlen küldetésnek tűnik újra felépíteni ezt a követőbázist.

Anyagi károkkal jár a lopás

Judynak azzal is kell számolnia, hogy a lopás anyagi kárral is jár számára. Több szerződésnek nem tud eleget tenni, mivel nem tudja időben megosztani a beígért tartalmakat. Ráadásul hamarosan kezdődik a Sztárban sztár című TV2-es showműsor, aminek ő az egyik szereplője: Judy hátrányban lesz azokhoz képest, akik a közösségi oldalaikon tudják buzdítani a rajongókat a szavazásra.

A napokban megyek egy másik informatikushoz, aki pár ilyet látott már, és megpróbálja a lehetetlent. Addig is megváltoztattam minden jelszót, és szerencsére bankkártya adatokat nem adtam meg. A Groovehouse Official nevű Instagram-oldal szerencsére működik, a rajongókkal itt tudunk érintkezni, de mindent megpróbálunk, hogy a többi oldalunkat is vissza tudjuk állítani – zárta Judy.

SZTÁRDZSÚSZ

Judy nem gondolta, hogy ilyen nagy a baj - Kislányát azonnal operálni kellett

Senki sem számított arra, hogy műtétre lesz szükség.

SZTÁRDZSÚSZ

Judy nem gondolta, hogy ilyen nagy a baj - Kislányát azonnal operálni kellett

Senki sem számított arra, hogy műtétre lesz szükség.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Több százezer ukrán került nagy bajba: itt van Zelenszkij újabb felháborító döntése

magyarnemzet.hu

Ritkán látható dühkitörés borzolta a kedélyeket a sznúker-vb-n + videó

ripost.hu

Íme egy fontos szabály, ami rengeteg nyugdíjast érint

vg.hu

Különös dolog vette kezdetét az egyik legnagyobb magyarországi boltban: visszafizetik a vásárlás egy részét a kasszáknál

origo.hu

Hatalmas terhespocakkal pózol Lékai-Kiss Ramóna

travelo.hu

Csodálatos, ingyenes nádkoronasétány épült ezen a balatoni strandon

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Újabb álompár van születőben? Nagy Ő Natira hajt a magyar rapper

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

„Hű, de taplón beszél” — új szerelme miatt féltik Berki Mazsit

HŰHA

„Ezt ha meglátja a Petike…” – Csúnyán lealázta Majkát a felesége

HŰHA

Dua Lipa nem vett fel melltartót, megőrülnek szexi képeiért a férfiak

HŰHA

Lecsúszott a Ragyogás színésznője, már egy autóban kénytelen aludni

HŰHA

"Tiszta libabőr vagyok" - Kiderült, mi változtatta meg Rubint Réka életét