Létrehozva: 2023.01.10.
Módosítva: 2023.01.10.

Tiszta vizet öntött a pohárba Peter Srámek, ezt üzente a Zámbó családnak

Hiába telnek az évek, időről időre betámadják a fiatal énekest, aki most A Király című sorozatnak kölcsönözte a hangját.

Peter Srámek értetlenül áll az őt ért támadások előtt. Különösen Zámbó Jimmy családtagjainak a véleménye üti őt szíven, amit a rokonok kommentekben fogalmaztak meg mostanában. Persze Zámbó Jimmy rajongói körében is akadnak jó néhányan, akik szerint nem a fiatal énekesnek kellene énekelnie a kedvencükről készült fikciós sorozatban, hanem az eredeti dalokat kellett volna beszerkeszteni a műbe.  Az énekes most úgy döntött, elmondja a gondolatait és ha nem is először, de talán utoljára tiszta vizet öntött a pohárba Jimmy kapcsán. 

Peter Srámek Jimmy sírjánál, Fotó: Reflektoronline
Fotó: ReflektorOnline

Srámek a megszólalásában hangsúlyozta, soha, egyetlen percre sem felejtette el, hogy annak idején Jimmy testvérei fedezték fel.

"Sajnos mostanában több alkalommal is voltak olyan kommentek a család tagjaitól, hogy “ne felejtsem el, hogy nem én vagyok a Király”. Ezt nem tudom hova tenni. Igaz, hogy pár éve már megkaptam a családtól azt is, hogy “elfelejtettem, honnan indultam”, de ez nem igaz. Mindig hálás leszek nekik, ahogy a közönségemet is imádom. Én mindig ugyanaz az egyszerű srác maradok, aki félve megérkezett Magyarországra és csak az álmait akarta megvalósítani. Hála Istennek és a közönségemnek, ez sikerült, de továbbra is csak azt tudom mondani, hogy nem voltam, nem vagyok és nem is szeretnék Zámbó Jimmy lenni.

 A sorozatban vállalt szerepem is a Király iránti tiszteletem jele, nem pedig az, amit a rossz hangok itt-ott suttognak, hogy én a helyébe szeretnék lépni, mert ez nem igaz"

 – szögezte le az énekes a reflektoronline.com-nak adott interjújában. Azt is elmondta, miért nem az eredeti Jimmy-slágerek csendülnek fel a sorozatban.

"A film készítőinek az volt az ötlete, hogy új dalokba foglalják Jimmy pályafutásának szakaszait. Mivel a sorozat nem életrajzi film, így ezzel is megpróbálták sokszor a valóságtól elrugaszkodottan zenei formában is lefesteni a Király vívódásait, nehézségeit, sikereit és álmait" – mondta Peter Srámek, aki nem tagadja, nem estek neki jól azok a kommentek, melyeket Jimmy családtagjai írtak egy-egy cikk alá. 

Zámbó Marietta egyébként nem csak azt nehezményezi, hogy legendás testvérének dalai kimaradtak A Király című sorozatból, de azt is, ahogyan Jimmyt, az édesanyjukat és őt ábrázolják. Ezért pert is fontolgat a produkció alkotói ellen. Erről korábban a Borsnak beszélt Jimmy nővére. 

Fotó: Markovics Gábor

"Eddig nem szólaltam meg a sorozat kapcsán, mert le kellett nyugodnom. Maradjunk annyiban, hogy édesanyánk a halála előtt másfél nappal látta azt az epizódot, amiben az ő karaktere szerepelt és nagyon rosszul érintette az, amit látott. Teljesen tönkretették őt lelkileg" – mondta feldúltan Jimmy nővére néhány napja.

"Édesanyánk világ életében úrinő volt és soha életében nem dohányzott és nem ette cuppogva a csirkelábat a levesből. Tisztességgel, becsülettel nevelt fel öt gyermeket, akiket mind kitaníttatott. Úgy ábrázolták, mintha valami lepusztult, senkiházi proli lett volna és ez abszurdum! Ezért pedig felelni fognak, erre megesküszöm! Tisztában vagyok azzal, hogy nem a valóság ábrázolása volt a készítők célja, de az sem lehetett, hogy egy minden ízében tisztességes úrinőt úgy ábrázoljanak, ahogy ezt anyámmal tették. Személyiségi jogi pert indítok és nem csak édesanyám, de a magam és Jimmyke nevében is, hiszen engem is úgy mutatnak be, mintha valami elvetemült idióta lennék, a testvérem nimbuszát pedig egyenesen a sárba tiporják" – jelentette ki akkor Zámbó Marietta.

Zámbó Krisztián, Zámbó Jimmy, Fotó: YouTube, MTI
Fotó: YouTube, MTI

Bár a sorozat alapvetően tetszik Zámbó Krisztiánnak, egy nyilatkozatában elárulta, azt ő sem érti, miért nem szólhattalak Jimmy eredeti slágerei azokban a jelenetekben, melyekben a legendát alakító karakter "énekel". 

 

origo.hu

Botrány a CIA-nél: Trump ellen esküdtek össze

ripost.hu

Meglepő pletyka! Teljes titokban szakíthatott a magyar sztárpár

borsonline.hu

Ne dobd ki a dinnyehéjat: el sem hiszed, mire jó!

vg.hu

Von der Leyen következő ciklusa: félelem és reszketés Brüsszelben

ripost.hu

Akikért hiába teszel meg bármit: ez a 4 csillagjegy a leghálátlanabb mind közül

mandiner.hu

David Pressmanék nagyot akartak rúgni Magyarországba – annyira csúnyán félresikerült a dolog, mint talán még soha

ripost.hu

Döbbenetes, amit a párkapcsolatáról mondott Herceg Csabi

mindmegette.hu

Mi legyen az ebéd hétvégén? Receptötletek szombatra és vasárnapra

ripost.hu

Már közel 600 ezren látták: titokban készített siófoki videó szivárgott ki Szoboszlairól

ripost.hu

Lecsapott az özönvízzel érkező vihar Magyarországra, mutatjuk képeken

ripost.hu

"Harry és Meghan szakadatlan nyafogása felidegesítette Amerikát - a tündérmese véget ért"

ripost.hu

Most jött a hír: iszonyat az autópályán, 11 ember meghalt, zajlik a mentés

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Alig ismernek rá a rajongók, döbbenetesen megváltozott a 62 éves Zoltán Erika arca – videó

HŰHA

Kiderült: Ezért akar visszajárni a baracskai börtönbe Galambos Lajos

HŰHA

Mi történt? Aurelio házához újra kivonultak a rendőrök

HŰHA

Megszólalt Galambos Lajos barátja: Nagy tervei vannak!

HŰHA

Íme a titkos jelentése Katalin hercegné ruháinak: ezzel üzen

HŰHA

Vörös riadó! A kánikula után Kiszel Tünde mellei izzasztják a népet

HŰHA

Megvádolták T. Dannyt: tényleg igaz, amit róla állítanak?

HŰHA

Kőgazdag Csabi állítja, legálisan szerezte vagyonát: "Nem akarok attól tartani, hogy rám töri az ajtót a kommandó"