Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2022.12.16.

Meghan és Harry elmúlt 3 éve csak a hazugságról szól

Anno a Megxit egyik fő okaként a túlzott sajtófigyelmet jelölte meg a hercegi pár. Ehhez képest pénzért a magánéletük összes részletét kamerára vetették azóta.

Aki megnézte a Harry és Meghan című dokumentumfilm-sorozatot, az két dolgot láthatott: egy ismert házaspár magánéletének minden apró mozzanatát, illetve egy olyan durva - bizonyíthatóan nagyrészt hazugságokra épülő - lejáratókampányt, amilyet még nem tapasztaltunk korábban. A sussexi hercegi pár nem ismer semmilyen határt a királyi család szidásában: mindenki hazug, irigy, bunkó, gonosz, míg ők ketten ártatlanok. Emellett többször egyértelmű utalást tesznek a Netflix szériájában arra, hogy Angliában történelmi hagyománya van a rasszizmusnak, és jelenleg is elnyomják a feketéket. A brit sajtó munkatársait pedig az ördög játszópajtásaként mutatják be.

Fotó: Netflix

Ezen a ponton megjegyeznénk, hogy a brit lapok tényleg tudnak elég agresszívek lenni, és sokszor túlzásokba esnek. Elég csak arra gondolni, hogy néhány éve konkrétan öngyilkosságba kergették az ottani X Factor egykori műsorvezetőjét, Caroline Flacket. Ám van egy nem is annyira kicsi különbség egy szimpla brit híresség és a brit királyi család tagjai között. Az előbbiek dönthetnek arról, hogy mit osztanak meg a külvilággal. Az utóbbiak többnyire közpénzből élnek, ezért kvázi kötelességük a médiában élniük, hogy kielégítsék a nép kíváncsiságát. Ezért kíséri őket mindenhova egy előre odaszervezett fotóstömeg, és ezért kötelesek minden nagy magánéleti történésükről beszámolni a BBC kamerái előtt. Ezt Meghan az eljegyzésük kapcsán a sorozatban úgy jellemzi, hogy egy előre megrendezett színjáték volt. Pedig akkoriban már jó pár hónapot eltöltött Harry mellett, így tudhatta, hogy spontán médiapillanatok nincsenek a Windsor-ház életében. Illetve, ha tényleg akkora nagy színésznő lenne, mint azt ő állítja, akkor lett volna része promóciós interjúkban, ahol jó előre leegyeztetett kérdésekre kellett volna válaszolnia. De ugye egy jelentősebb középszintű szereppel a háta mögött nem tudta, milyen az igazi PR-interjú. 

Fotó: Netflix

A felfokozott érdeklődés pedig annyira zavarta Meghant és Harryt is, hogy a költözés, valamint az udvartól való elszakadás mellett döntöttek. A Megxit bejelentésekor úgy fogalmaztak, hogy privát életet szeretnének, ahol nem lohol folyamatosan egy fotós vagy egy újságíró a nyomukban. Amerikában ezt megkapták, hiszen az ottani szupersztárok mellett annyira érdekesek, mint egy gyerekrajz egy Picasso kiállításon. Ám a netflixes szériából egyértelmű, hogy ők nem sajtócsöndet akartak, hanem olyan sajtót, amit ők irányítanak. A sorozat részeiben minden egyes privát felvételt dátummal együtt mutatnak, ebből pedig látszik, hogy már a Megxit bejelentésének másnapján Meghan elkezdte felvenni a napját, és ezt idén nyárig folytatták is. Így olyan "spontán", véletlenül pont kamerára vett pillanatokat láthatunk, mint amikor Meghan az öngyilkosságon gondolkozik, amikor Harryt SMS-ben leszidja Vilmos az Oprah-interjú miatt, vagy amikor Beyoncé támogató üzenetet ír a hercegnének. Bár az említett üzenetek egyikét se mutatják a kamerának, csak felolvassák, szóval akár az asszisztensük is írhatta vagy a kertészük. De legyünk jóhiszeműek, és fogadjuk el az SMS-ek létezését, hiába nincs rájuk bizonyíték.

Ahogy Meghan vádjaira sem, hogy milyen kegyetlenül bánt vele a család minden egyes tagja - bár akadnak pillanatok, amikor a királynőről és Károlyról pozitívan beszélnek. Nem állítjuk, hogy mindenben hazudnak, de elég nehéz elhinni, hogy a világ legnagyobb protokollgépezete nem készítette fel semmire Meghant, aki állítása szerint annyira nem tudott semmit a királyi családról, vagy a szokásokról, hogy mindent az internetről kellett kigugliznia. Ehhez képest egy szimpla látogató, aki meghívást kap egy királyi rendezvényre, egy hosszú oktatáson vesz részt, hogy miként kell viselkedni az uralkodóház tagjaival. De persze a család akkoriban legnagyobb figyelmet kapó tagját semmire nem készítették fel...

Az egykori színésznő sztorijait pedig olyan barátnők, jelenlegi alkalmazottak, emberjogi aktivisták támasztják alá, akik egyszer nem jártak a királyi család tagjai környezetében Harryt leszámítva, és a Buckingham-palotát is csak kívülről látták. Szóval rendkívül hiteles a véleményük. Akárcsak a bevágott cikkek, melyek a rasszista, kegyetlen brit újságokban születtek. Többnyire ezek csak kiollózott szavak vagy mondatok, nem teljes cikkek. Amikor teljes negatív cikket vagy címlapot mutatnak, azok amerikai, ausztrál és spanyol pletykalapokból vannak. De persze ezeket is britként adják el a Megflix univerzumban. Ahol a privát élet azt jelenti, hogy mindent kamerára vesznek, és azt a legnagyobb streaming szolgáltatónak odaadják, hogy a világ minden táján milliók láthassák, a kisírt szemeit, a fia első lépéseit, vagy ahogy négyen a szoknyája alá bújva öltöztetik, és még sorolhatnánk. Szóval nem mondhatjuk, hogy minden más is hazugság a Harry és Meghan részeiben, de az mindenképp, hogy a média üldözte el őket... Vagy ahogy abban is hazudtak, hogy a Netflix csak a Megxit után kereste meg őket, miközben egyértelmű, hogy már megvolt a szerződésük, amikor az önálló életet választották.  Talán nem is csoda, hogy népszerűbbek nem lettek a hercegi pár tagjai, inkább csak még jobban unja mindenki a siránkozásukat.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Mégis, miért remeg Magyar Péter keze-lába, ha szónokol?

origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

borsonline.hu

"Azt akarom, hogy azonnal szedjék ki a fiamat a föld alól" - döbbenetes, mit vett észre az édesanya gyermeke sírján

mandiner.hu

Poénosan akart visszavágni Karácsony Gergely, így sikerült (VIDEÓ)

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

mandiner.hu

Világbotrány: ilyen esélyei vannak az antifasiszta nőnek arra, hogy bejusson az Európai Parlamentbe

origo.hu

Tangás fürdőruhára vetkőzve ünnepelte születésnapját Szőke Zsuzsi

mindmegette.hu

Olcsó, használt műszaki cikket keresel? A Media Markt polcain is találsz majd ilyet

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

„Hű, de taplón beszél” — új szerelme miatt féltik Berki Mazsit

HŰHA

Aurelio mégsem változott meg? Videóban őrjöng az interneten

HŰHA

Ez már döfi: menő szexjátékot reklámoz a TV2 sztárja - Videó

HŰHA

Emily Ratajkowski nekivetkőzött, félmeztelenül mutatta meg a tökéletes testét

HŰHA

„Soha többé nem akarlak látni” – durva balhé tört ki a Házasság első látásra műsorában

HŰHA

Baukó Éva mellbimbói átütik a felsőjét, brutálszexi a botrányhősnő

HŰHA

Tolvai Reni szexy táncot lejtő nőket toboroz