HŰHA

Szerző Angie

2 hónapja

Bombaformában van: Így néz ki szülés után a Sztárban sztár leszek! versenyzője - Fotó

Yuli alakján a Sztárban sztár leszek! mesterei is elámultak.

Az előválogatóra nagy pocakkal érkezett, ám azóta a nyáron világra hozta kislányát a kubai származású énekesnő.  Yuli-t semmi, még a várandósága sem akadályozta meg abban, hogy elinduljon a Sztárban sztár leszek! harmadik szériájában. 

Fotó: TV2

Bár sokan azt hitték, hogy egy kisbabával ez túl nagy kihívás lenne számára, továbbjutott és most szombaton az is kiderül, hogy sikerül-e beénekelnie magát az élő show-ba. Egy biztos, csodás megjelenésével  a mestereket is levette a lábukról, hiszen a szülés óta eltelt rövid idő alatt szinte teljesen visszanyerte az alakját. 

Yuli a Ripost-nak elmondta, mindig is törékeny alkat volt, így szerencsére a genetikának sokat köszönhet. 

Fotó: Ripost

"Amikor az előválogatón énekeltem, már nagyon nehezen kaptam levegőt a kislányommal a hasamban. Akkor voltam ötvenöt kiló, amúgy ötvennél nem szoktam több lenni. A szülés óta pedig nagyon sok feladatom volt Miel körül is és a következő fordulóra is rengeteget készültem, talán ez is közrejátszik abban, hogy eltűnt rólam a felesleg. Nagyon jól esett a mesterek dicsérete" - mondta az anyuka, aki mindent megtesz azét, hogy bekerüljön az élő műsorba. 

Hogy a törekvése mire volt elég, az szombat este kiderül a TV2-n.  

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!