HŰHA

Szerző ripost

2 hónapja

Kínos: Meghan Markle óriási baklövést követett el Angliában

A házaspár Harry herceg hazájába látogatott.

Motivációs beszédnek indult, végül öntömjénezés lett a vége Meghan Markle manchesteri beszédének. Az egykori színésznő és férje, Harry herceg a napokban Nagy-Britanniába látogattak, ahol Meghan motivációs beszédet tartott egy csapat fiatalnak.

A nemek közti egyenlőségről és az önmegvalósításról kellett volna szólnia a biztató szónoklatnak, de ehelyett az egész Meghan önreklámozásává vált; a hétperces beszédben összesen 54-szer hivatkozott saját magára.

Fotó: AFP

"Nem tudom elképzelni vagy felfogni, hogy a kétezer fiatal hogyan értett egy szót is abból, amiről beszél" - mondta el Ingrid Seward, a Majesty Magazine főszerkesztője a The Sunnak

A főszerkesztőnő azzal is vádolta a hercegnőt, hogy nem tudja, miről beszél.

Semmi értelme nem volt a mondandójának. Minden róla szólt, mindent magához kapcsolt. Csak "én, én, én", ezt lehetett hallani és az öndicséretet.

 

A királyi család kötelékéből 2020-ban kiszakadt Markle beszédét több más, prominens személyiség is bírálta, többen őszintétlennek találták azt a megszólalását, miszerint örül, hogy visszatérhet az Egyesült Királyságba - miután gyakorlatilag ő tehet róla, hogy férje és annak családja között teljesen elfajult a viszony.

"Ezúttal előre megválogatott közönség előtt beszélt, de ha olyanok elé kellene kiállnia, akik nem őt istenítik, akkor nem kapna vastaspot az alattvalóktól" - jegyezte meg epésen Phil Dampier királyi életrajzíró.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!