HŰHA

Szerző ripost

2 hónapja

Dagad a botrány: kitálalt a volt párjáról a magyar sztár!

Úgy érzi, egykori kedvese teljes mértékben átverte őt.

Szerző ripost

Hatalmas szerelemnek indult, csúnya szakítás lett a vége Mc Hawer kapcsolatának. A mulatós énekes tavaly azt hitte, rátalált a boldogság, de idén májusban, egy év után szakított a menyasszonyával. Azóta kezdetét vette a rémálom, és Hawer attól retteg, hogy ismét az alkoholhoz nyúl.

Fotó: TV2

"Azért szakítottunk, mert szinte sose volt rám ideje. Hiába éltünk közös lakásban, volt, hogy hetekre eltűnt, telefonon sem lehetett elérni. Nem tudtam, hol és kivel van, mit csinál. Egyik ilyen esetnél felkerestem az édesanyját, majd a volt férjét, de sehol nem találtam, utána viszont nagyon kiakadt rám ezért, megfenyegetett, hogy feljelent. Ezek után döntöttem úgy, hogy jobb, ha külön válunk" – mondta el a Blikknek az énekes.

Hawernál akkor telt be a pohár, amikor meglátta, hogy a párja egy másik férfivel vált üzeneteket: ekkor kiadta a nő útját. Ráadásul azt is megtudta, hogy volt kedvese nem vált el, ahogyan azt korábban állította, hanem a mai napig együtt van a férjével, akivel szerinte összefogtak ellene.

"Én úgy tudtam, ő és a férje februárban elváltak, de most kiderült, hogy Zsuzsa ebben is hazudott, és most is együtt vannak. Napi szinten kapok tőlük üzeneteket, azt állítják, több millió forinttal tartozom nekik, holott ez nem igaz, hiszen minden anyagi kérdést a szakítás után rendeztünk. Fenyegetnek, hogy lejáratnak, sőt, arra is utalgattak, hogy vigyázzak magamra, mert bármi történhet velem és a testi épségemmel."

Lelkileg tönkretesz ez a helyzet, folyton attól rettegek, hogy valaki rám ugrik, bánt, avagy hazugságokat jelentet meg rólam. Rettegésben telnek a napjaim, több mint tíz kilót fogytam, mert nem bírok enni, aludni. 

"Nyugtatókat szedek, és nehezen állom meg, hogy ne nyúljak újra az alkoholhoz. Ezúton szeretném megkérni a volt páromat, hogy hagyjon békén... Ha mégsem, az ügyvédemmel megtesszük a szükséges lépéseket!" – fogalmazott.

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!