HŰHA

Szerző Ripost

1 hónapja

Megőrülnek a fiatalok Korda Györgyért: a Reptér a tinik kedvenc dala lett

Korda György örökzöld slágere, a Reptér a fiatalok új kedvence.

Szerző Ripost

Korda György és Balázs Klári dalait szinte mindenki kívülről fújja, ám most a tinédzserek rátettek még egy lapáttal. Amellett, hogy a házaspár koncertjein az első sorokban ugrálnak és énekelnek, most a TikTokon is trend lett, hogy a Reptér című slágerre készítenek videókat. Lapunk ezzel kapcsolatban kereste meg a Korda házaspárt, hogy mégis mit szólnak az óriási népszerűséghez.

Fotó: Móricz István / Bors

Ez egy óriási öröm számunkra, nem is tudom szavakkal kifejezni mekkora boldogság, hogy ilyen nagy szeretet vesz körül minket. Emellett pedig motiváció is, hogy ne éljünk vissza a közönség szeretetével, és mindig tudjunk valami újat mutatni. Én már 83 éves vagyok, több mint 60 éve vagyok a zenei pályán, a hétvégéken pedig 5-6 fellépésünk is van. Fontos, hogy itt mindig kihozzuk magunkból a maximumot, hiszen rengetegen várnak bennünket, sok fiatal is, akik együtt énekelik velünk a dalokat. Most egy előadó kívánhat ennél többet? Ez számunkra az élet elixír - kezdte lapunknak Gyuri bácsi, aki nem akármilyen meglepetéssel készül. Felesége, Balázs Klári ugyanis szombaton ünnepli a születésnapját, ám már pénteken is felköszöntik az énekesnőt.

"Klárikámmal nagyon odafigyelünk arra, hogy mindig meg tudjunk egy kicsit újulni. Nem kell nagy dolgokra gondolni, nyilván nem fogjuk végig táncolni a koncertjeinket, de szeretnénk ha a közönségünk élményekkel térhetne haza a fellépéseinkről. Például nagyon odafigyelünk a megjelenésünkre, de készülünk egy újdonsággal is... A Nyár22 műsorában egy olyan dalt hallhatnak a nézők a Reptér mellett, ami egy igazán érzelmes, nagyot éneklős, szerelmes dal. A közösségi oldalunkon meg is osztottam, hogy minél többen jöjjenek el, hogy élőben hallhassák, és együtt köszönthessük Klárit a 70. születésnapján" - tette hozzá az énekes.

Alább pedig megtekinthetsz pár videót, amit a Reptér című örökzöld slágerre készítettek a fiatalok.

@hegyizsido korda gyurira hangolodas #foryou #fasz #fortnite #otl #neked #kordagyorgy #edzesvan @gy.1aura @dilligaf🏄‍♀️ @playboidominik @<3 @Golya ♬ Reptér - Gyorgy Korda

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!