Létrehozva: 2022.05.17.
Módosítva: 2022.05.17.

Sztárok eltitkolt fotói: így néztek ki a nagy fogyásuk előtt

Mindenkinek vannak olyan fotói, amelyeket inkább elrejtene egy titkos fiókba. Mi most megmutatjuk ezeket a fotókat, melyek a sztárokról készültek.

Szerző Ripost

Mindenkinek vannak olyan fotói, amelyeket inkább elrejtene egy titkos fiókba, hogy aztán soha többet ne jöjjenek szembe. Nincsenek ezzel máshogy a sztárok sem, hiszen ők is csak emberek, nem lehetnek mindig bomba formában. Judy, Onyutha Judit, Keleti Andrea és Kandász Andi is megküzdöttek a pluszkilókkal, és mindannyian jobban érzik magukat a bőrükben, mint valaha. 

Fotó: Ripost

Keleti Andreának annyira nem tetszett, amit az ötvenedik születésnapján készült fotókon látott, hogy úgy döntött, muszáj változtatnia a külsején.
„Mindig vékony voltam, azonban tennem is kellett ezért, mert alapvetően erősebb alkat vagyok. Aztán, amikor megláttam az 50. szülinapomon készült felvételeket, finoman szólva sem tetszettek, szépen felkúsztak rám a pluszkilók: az arcomra, karomra, hasamra… Arányosan mindenhová. Azt gondoltam, hogy ennyi idősen már nagyon nehéz lesz megszabadulnom a feleslegtől, de ajánlottak nekem egy kutatási anyagot, aminek hála, éhezés nélkül, egyenletesen mentek le a kilók” – mondta a táncművész. 

Fotó: Ripost

A mindig jókedvű és vibráló Judy is volt már bizonytalan, nem mindig érezte jól magát a bőrében, nemrég azonban megszabadult pluszkilóitól, és büszkén mutatta meg magát fürdőruhában is. 

„Szégyenlős típus vagyok, nem nagyon járok strandra, szerintem évek óta nem voltam még a Balcsinál sem, maximum a saját kertünkbe merészkedtem ki fürdőruhában. Külföldön ugyan strandoltam, az igazság azonban az, hogy kevesen láttak eddig lenge öltözékben, mert rendkívül zavarban tudok lenni. Amikor fiatalabb voltam, akkor is inkább ruhában éreztem magam biztonságban” – vallotta be Judy, aki Onyutha Judittal közösen is vállalt már fürdőruhás fotózást, amely korábban egyikük számára sem lett volna elképzelhető. 

Fotó: Ripost

„Először nem is akartam tudomást venni arról a 15 kiló pluszról, ami rövid időn belül jött rám fel. Nem tetszett, amit a tükörben vagy a fotókon láttam, rossz volt lelkileg megélni, hogy megváltozott a testem. Az ország filigrán nőként ismert meg, folyamatosan kaptam bókokat, én voltam a bájos, a csinos időjós. Bevallom, hogy szégyelltem, ha megismertek az utcán, nem akartam, hogy így lássanak az emberek, frusztrált a külsőm. Főleg, hogy akadt egy-két őszintébb ember, aki megjegyezte, hogy hát, Juditka, felszedett pár kilót. Végül ezek a vélemények inspiráltak abban, hogy változtassak. Nemrég az interneten regisztráltam, és kipróbáltam egy nemzetközi kutatásokra építő tudományos formulát. Kiderült, hogy egy indiai kaktuszkivonat hatására a zsírok egy része nem képes lerakódni, így a csípőm és a fenekem is formásabbá vált, és helyreállt az emésztésem is. Nem kellett éheznem a fogyáshoz, a kúra hatására kisebb adagokkal is jól lakom ma már. Ugyanúgy ötször eszem, csak feleannyit. Azzal, hogy lefogytam, egyensúlyba is kerültem magammal, ezt látják a körülöttem lévő emberek is” – árulta el Onyutha Judit. 

Fotó: Ripost

Kandász Andi 22 kilóval többel sem rejtegette magát, nem érdekelte mások véleménye, ám azt mondja, fogyása új lendületet adott neki nagyon sok mindenben. 
„Alapvetően nem vagyok szégyenlős egyáltalán, de az, hogy mennyit láttatok magamból, teljes mértékben attól függ, hogy milyen formában vagyok. Utazós műsor vezetőjeként tulajdonképpen a munkakörömbe tartozik a strandok, fürdők tesztelése, és a munkaruhám a bikini, vagyis csak lenne, mert eddig alig győztem takargatni magam. Körülbelül húsz strandruha lapul a szekrényben, ami ápolt és eltakart, amikor kellett, de rengetegszer mondtam szöveget diszkréten, mell alatt a vízbe merülve. Most azonban nem okoz gondot egy fürdőruhás fotózás sem, sőt! Szívesen megmutatom nőtársaimnak, hogy negyven felett is lehet jól kinézni, és nem kell elengedni azt, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, miközben az egészségügyi állapotunk is jelentősen javul.  Sokan csak legyintenek, hogy nekik már mindegy, az uruknak így is jók lesznek, de szerintem nagyon fontos, hogy saját magunkkal elégedettek legyünk, Korábban sem azért rejtegettem magam, mert azon rágódtam, hogy mit szólnak mások, hanem mert én nem voltam elégedett. Most végre az vagyok, és a férjem is nagyon büszke rám, de számára sosem a külsőm volt a fontos” – magyarázta Kandász Andrea.

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy fájdalmai voltak, megműtötték Balázs Klárit

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

vg.hu

Vendégmunkások: miért jöttek Magyarországra? Megkérdeztük őket!

ripost.hu

Exei ajándékával költözött a férjéhez a TV2 sztárja

mandiner.hu

A Mercedes csapatfőnöke kitálalt: nem akárkit akarnak Hamilton helyére

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 20.: a Bika bízzon magában, a Bak nézzen az álarc mögé

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Születésnapját ünnepli Terence Hill: 85 éves a magyarok kedvenc színésze

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Aurelio mégsem változott meg? Videóban őrjöng az interneten

HŰHA

Ez már döfi: menő szexjátékot reklámoz a TV2 sztárja - Videó

HŰHA

Nagyon morbid: Szexoldalon tűnt fel Diana hercegné hasonmása — Fotók

HŰHA

Büfés forradalmár? Nagy Ő Virág szendvicseket osztogatott volna a szabadságharcban

HŰHA

Bugyi nélkül állt kamerák elé a bombázó: mindent megmutatott

HŰHA

Kőgazdag Szandi az intim tetkóiról vallott: „Csak az tudja, aki látott közelről, meztelenül”

HŰHA

Oroszlán Szonja lapos hasat villantott: „Legyen ennyi elég”

HŰHA

"Megmutatom, milyen felsőbbrendűnek lenni" – Alekosz testvére most Opitz Barbit hódítaná meg