Létrehozva: 2022.05.02.

Egy világhírű énekestől is jól hangzik Kis Grófo slágere

A fiatal amerikai énekest milliók ismerik és szeretik világszerte. De hogy jön ide a mulatós sztár?

Szerző Maca néni

Sam Tsui neve itthon csak a fiatalok körében ismert, de nyugodtan kijelenthető, hogy az amerikai tehetséget világszerte sokan ismerik. A srác 10 évvel ezelőtt, a húszas évei elején kezdte el feltölteni videóit és bár nem lépett Justin Bieber nyomdokaiba, őt is felfedezték és rengeteg világsztár slágerét énekelte el saját stílusában, mielőtt saját lemezt készített. A tehetséges énekes azóta is igen termékeny. YouTube-csatornájára eddig több mint 3 millióan iratkoztak fel és az egyéb platformokon is szépen muzsikál. 

Fotó: Facebook

A TikTokon például majd 360 ezer követője van, ahol mostanában egy érdekes "kísérlettel" jelentkezik. Társával megpörgetik a földgömböt és ráböknek egy országra, majd megkeresik az ott legnépszerűbbnek számító dalt és eléneklik. Pár napja éppen Magyarország jött ki nekik, így kiválasztották Kis Grófo örökbecsűjét. Nos, így szól a Mert a nézését meg a járását című gigasláger, némi amerikai akcentussal:

@thesamtsui From #Hungary it’s Mert a nézését meg a járását by #kisgrofo - keep the recommendations coming! #Magyarország #hungarian #internationalsongs #singers #vocals #internationalmusic #budapest ♬ original sound - Sam Tsui

Köszönjük!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek