HŰHA

Szerző ripost

7 hónapja

Meghan Markle nyilvánosan szégyenítette meg II. Erzsébet királynőt

Harry herceg felesége láthatóan nem bír magával.

Egyelőre nem sok köszönet van abban, hogy Harry herceg és felesége, Meghan Markle közel két év után együtt az Egyesült Királyságba látogattak. A házaspár az Invictus Games megnyitóján tartott előadásokat, illetve a királynő és Károly herceg is fogadta őket, de Meghan ezt egészen sajátos módon hálálta meg.

Fotó: AFP

Az Invictus Gamesen mondott beszédében Harry felesége keményen odaszúrt a brit uralkodónak, alig néhány nappal annak 96. születésnapja előtt.

"Köszönjük a szolgálatot, és köszönet minden itt lévő családnak és barátnak, akik támogatták önöket az úton. Mert ez szolgálat, ez odaadás, és ez az Invictus család" - fogalmazott Markle.

A Daily Mail szerint ez a néhány mondat azért is sokatmondó, mert amikor két évvel ezelőtt Meghan és Harry úgy döntöttek, kilépnek a királyi családból, a bejelentésben a királynő is a szolgálat szót használta, kitérve arra, hogy a házaspár már „nem folytatja a közszolgálati élettel járó felelősséget és kötelességeket”.

A bennfentesek attól félnek, hogy Harry és Meghan II. Erzsébet királynő júniusi, platina-jubileumának ünnepségét is tönkreteszi majd egy bántó megjegyzéssel vagy tettel.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!