12 hónapja

Ez túlmegy minden határon: felháborodott a magyar műsorvezető, ezt tették vele

A műsorvezető rengeteget sportol és nagyon vigyáz magára, éppen ezért is érte váratlanul, amikor hihetetlen álhír jelent meg róla az interneten.

Kárász Róbert felháborodott, miután egy internetes portálon a halálhírét keltették. A műsorvezető mit sem sejtett, míg egyszer csak üzenetekkel kezdték bombázni az ismerősei, szerettei, és a hogyléte felől érdeklődtek aggódva.

Kárász ekkor tudta meg, hogy csúnya tréfa áldozata lett.

Kárász Róbert felháborodott
Fotó: Sulyok László / Ripost

„Szombaton napközben egyszer csak elkezdtek záporozni az üzenetek, mindenki azt kérdezte, jól vagyok-e, minden rendben van-e. Először nem is tudtam, mire véljem a dolgot, aztán egy barátom elküldött egy képet az oldalról. Megborzongtam, végigfutott a hideg a hátamon” – mondta el a Blikknek a műsorvezető, aki nem tagadja, dühös lett.

„Szörnyű, hogy egyesek képesek ilyen mélyre süllyedni. Egyszerűen döbbenetes, hogy valaki képes más halálhírét terjeszteni csak azért, hogy növelje az oldala látogatottságát. Persze az egész világunk sajnos egyre mélyebbre süllyed erkölcsileg, de ez túlmegy minden határon.”

Kárász a lap hasábjain keresztül mindenkit megnyugtatott, hogy jól van, és sporttal, egészséges életmóddal tesz azért nap mint nap, hogy minden rendben legyen az egészségével.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!