10 hónapja

Megdöbbentő, mit mondott a kislányáról Damu Roland, ezért nem látogatja őt

A színész Jakupcsek Gabriella műsorában beszélt az elmúlt években vele történtekről, köztük arról is, miért kért Facebookon pénzt az emberektől.

Damu Roland múlt szombat este, a Jakupcsek Night vendégeként beszélt a magánéletéről, egészségi állapotáról, és többek között arról is, miért kért pénzt az emberektől a Facebookon.

A színész ugyanis az utóbbi időben felhívást tett közzé a közösségi oldalán, kérve az ismerősöket és ismeretleneket, hogy ha tudnak, segítsenek rajta a megromlott egészségügyi állapota miatt ugyanis állítása szerint nem tudja eltartani magát.

Damu Roland különös állításokat fogalmazott meg a gyermekéről
Fotó: Ripost

Az emberek joggal háborodtak fel, és sokan a kommentelők közül bírálták Damut, hiszen évek óta arról szólnak a hírek, hogy nem hogy nem fizet gyerektartást az öt és féléves kislányának, Majának – akit az anyai nagynénje nevel –, de évek óta nem is látogatja őt.

A kérdést Jakupcsek Gabriella is Rolandnak szegezte, aki sokatmondó és döbbenetes választ adott.

„Ezek olyan dolgok, amikről nagyon hamar bírósági ítélet fog születni! Az nem kamucikk, hogy nem látogatom a lányomat. De mit mondtál? Nem látogatod a...?” – kérdezett vissza Damu.

„Gyereked” – válaszolta Gabriella.

„Kiét?” – kérdezte indulatosan a színész.

„Hát, a saját gyerekedet” – replikázott a műsorvezető.

„A saját gyerekemet. Értem...”

„Nem, nem a saját gyereked?” – szegezte neki meglepődve a kérdést Jakupcsek.

„Na, ezek a dolgok, amikről nem lehet beszélni. Hangsúlyozom, minden egyes szavamért vállalom a felelősséget jogilag és emberileg is” – szögezte le az ATV műsorában sejtelmesen a színész, aki szerint a bíróságon hamarosan minden kiderül.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!