12 hónapja

Különleges hobbit űz Dóra: ismerd meg a magyar sztárvadászt!

Különleges hobbit űz Magyari Dóra: hatéves kora óta igyekszik minél több hazai, illetve külföldi hírességgel találkozni. Igazi sztárvadász, sikerült a legnagyobb világsztárokkal összefutnia

Ha valaki a közösségi médiát böngészve belefut Magyari Dóra profiljába, rögtön irigy lesz rá, ugyanis a fiatal lány közel kétszáz fotón feszít világsztárokkal és hazai hírességekkel. Ez nem a véletlen műve, minden egyes találkozót komoly nyomozás előz meg. Ráadásul Dóri az idővel is versenyt fut, hiszen gyakran csak 1-2 napig tartózkodnak Budapesten a hollywoodi hírességek.

Dóri Will Smith-t is elkapta egy fotóra
Fotó: Magyari Dóra

Minden egy aláírással kezdődött

Dóra még csak hatéves volt, mikor belecsöppent a sztárok világába, onnantól kezdve pedig nem volt megállás.

„A nagymamámnak köszönhetem. Hatéves koromban elvitt egy vidéki rendezvényre, ahol a kezembe nyomott egy papírt és egy tollat, hogy menjek oda a fellépőkhöz aláírást kérni. Megengedték, hogy bemenjek a VIP részbe, és teljesen magával ragadott ez az atmoszféra. Az emberek kedvesek voltak, én meg gyerekként nem hittem el, hogy ott állnak előttem azok a sztárok, akiket addig csak a tévében láttam. Ezután már vadásztam az ilyen alkalmakra, édesapám pedig elvitt forgatásokra, focimeccsekre, majd a reptérre”

Eva Longoriát a parketta buktatta le

Dóra most már a barátaival együtt vadássza a sztárokat. Nincs azonban egyszerű dolguk, sokszor csak egy fotó áll a rendelkezésükre, hogy kitalálják, hol lehet éppen az adott híresség.

„Az évek alatt már kitapasztaltam, hogy hol érdemes keresni őket. Ma már ez szinte gyerekjáték a közösségi médiának köszönhetően. Rengeteg sztár posztol arról, hogy mikor merre jár. Eva Longoriát például a parketta buktatta le, onnan tudtam meg, hogy melyik szállodában van. Ronan Keating is posztolt az egyik étteremből, egy nagyon jó barátom pedig azonnal kikutatta, hogy melyik lehet az, így sikerült vele is találkoznom. Ezek a nyomozások nagyon izgalmasak, drukkolok, hogy időben sikerüljön kitalálni, hol lehetnek. Sokan ugyanis csak 1-2 napot tartózkodnak Budapesten. Összességében tehát nincs bevált módszer, mindig mással kell próbálkozni” – ecsetelte módszereit a fiatal sztárvadász. Olyan nagy sztárok skalpját gyűjtötte már be, mint Tom Hanks, John Travolta, Antonio Banderas vagy Lewis Hamilton. A hétszeres Forma 1-es világbajnokkal például már annyiszor találkozott, hogy felismeri Dórit és öleléssel üdvözlik egymást.

 

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Dóra Magyari (@dora_magyari) által megosztott bejegyzés

Dóri még több izgalmas részletet is elárult a világsztárokkal kapcsolatban, sőt fény derült egy izgalmas projektre is, melyen a magyar sztárvadász lány dolgozik. Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a Ripost legújabb számát az újságárusoknál!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!