12 hónapja

„Kínos volt a helyzet” – Kinizsi Ottó szeme láttára bújt ágyba a felesége és Rékasi Károly

Egy erotikától túlfűtött szexjelenetben esett egymásnak Kinizsi Ottó felesége, Deutsch Anita és Rékasi Károly. Ottó pedig ezt végignézte.

Kinizsi Ottó egy igazán pikáns emlékéről rántotta le a leplet. Rendezőként feleségét, Deutsch Anitát és Rékasi Károlyt kellett instruálnia egy forró szexjelenetben. Ottó azonban profin kezelte a helyzetet, nem jött zavarba, nem féltékenykedett, sőt... A művészi hatás érdekében engedélyt adott a kollégájának: mindent bele!

Fotó: TV2

„Nem volt egyszerű az első forgatás, amikor rendeztem Anitát, az ugyanis egy Rékasi Karcsival közös szexjelenet volt. Nem is egy takaró alatti, finom, romantikus jelenet volt, hanem amolyan szenvedélyesen elkapom típusú. Először alig mert egymáshoz érni Anita és Karcsi, hiszen mégiscsak ott álltam a kamera mögött. Mindenkinek olyan kínos volt a helyzet” – idézte fel emlékeit a Blikknek Ottó, aki végül könnyűszerrel feloldotta a feszültséget a forgatáson. Engedélyt adott Rékasi Károlynak, hogy megfogdossa a feleségét.

„Kívülről jó hangosan odaszóltam: na, akkor most már nyomjátok rendesen, ne foglalkozzatok azzal, hogy itt vagyok! Karcsi, mindent szabad fogni! Ezt kiabáltam nekik, és ezzel végül sikerült könnyebbé tenni a helyzetet. Mindenki feloldódott, röhögött egyet, majd nagyon jól megcsinálták a jelenetet” – fogalmazott a színész, aki hamarosan újra feltűnik a képernyőn, ugyanis a Dancing with the Starsban bizonyíthat.

Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

„Emlékszem, amikor tavaly ment a Dancing with the Stars a TV2-n, én a sorozat főcímét vágva, vágyakoztam, hogy de jó lenne ott lenni a műsorban. Persze, amikor először felhívtak tavasszal, azt hittem, viccelnek, mert épp április elseje volt” - fogalmazott Ottó, aki szombaton végre megmutathatja, mit tud a parketten.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!