1 éve

Drámai bejelentést tett a lányáról Bereczki Zoltán

Bereczki Zoltán imádja a közönségét, és mindig kedves a rajongóival. Egy ügyben azonban kérlelhetetlen, és az a gyermekei biztonsága.

Soha nem fogja megmutatni újszülött kislányát a nagyközönségnek Bereczki Zoltán.

A színész észszerű döntést hozott a kedvesével, Bata Évával, miután egy hete bejelentették, hogy világra jött a kis Flóra.

A döntésnek két oka van: a kislány védelme, illetve a két színész szeretné, ha a saját művészetük, és nem a családi életük miatt érdeklődne utánuk a nagyközönség.

Bereczki Zoltán fontos döntést hozott
Fotó: Sulyok László

„Éva és Zoli nagyon szeretik egymást, de valóban nem szeretnék a magánéletüket a nyilvánosság előtt élni. Azt akarják, hogy ne együtt, hanem különálló művészként emlegessék őket. (...) Népszerűségüket továbbra is a munkájukkal, és nem cuki gyerekfotókkal szeretnék növelni. Zoli a nagyobbik lányát, Zorkát sem posztolgatja, és ezt megértették az őt követők” – mondta el a Best magazinnak a pár egy közeli barátja.

A döntés észszerűnek tűnik, főleg abban a tekintetben, hogy Bereczki előző házassága Szinetár Dórával zátonyra futott, miközben kettejüket éveken keresztül egy emberként imádta a közönség, közös műsoraik rendszerint telt házasak voltak.

Az új döntés segíthet számára és kedvese számára éles határvonalat húzni a munka és a magánélet között

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!