1 éve

Nemzetközi csalás: Kárász Róbert fotóival csaptak be és raboltak ki szerelmes nőket!

Az ATV Start műsorvezetője megtette a szükséges jogi lépéseket annak érdekében, hogy hasonló eset ne fordulhasson elő többé.

Egy német csatornán megjelent dokumentumfilmből derül ki, milyen aljas módon próbáltak átverni nőket, európai férfiak fotóival. Döbbenetes módon az egyik alanyt Kárász Róbert képeivel próbálták lóvá tenni, de szerencsére az utolsó pillanatban megúszta a teljes kisemmizést.

A Meta nevű asszony tizenöt év házasság után özvegyült meg, és egy társkeresőn próbált új párra találni. Talált is: egy szimpatikus úriemberre, aki Kárász Róbert fotóival kápráztatta el őt.

Kárász Róbert, a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány elnöke
Fotó: Sulyok László / Ripost

A behízelgő modorú férfi megígérte, hogy Németországba utazik, hogy beteljesülhessen a szerelmük, de az utolsó pillanatban azt írta, kirabolták, elvitték mindenét, nagy bajban van.

A férfi pénzt kért a kórházi ápolásra és az iratai pótlására, de még az utazásra is. Meta pedig utalt. Hogy mennyit, azt ő sem merte bevallani – írja a Blikk.

A csalók Nyugat-Afrikából származhattak, Kárász Róbert pedig annyira felháborodott, hogy megtette a szükséges jogi lépéseket.

„Undorító, ahogy és amihez felhasználták a bűnözők a fényképemet. Végtelenül sajnálom azokat a megtévesztett nőket, akiket érzelmileg és anyagilag becsaptak. Természetesen minden ilyen és ehhez hasonló bűncselekményt mélyen elítélek és én magam is megteszem a feljelentést ismeretlen tettesek ellen” – mondta el a lapnak Kárász.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!