1 éve

Galambos Lajcsi kiborult: Az árulás, a hátbatámadás fáj a legjobban!

A trombitaművész évekkel ezelőtt, a börtönben töltött időszak után kért segítséget a jó barátjától, ám hiába.

Galambos Lajcsi úgy érzi, évekkel ezelőtt cserben hagyta őt az egyik jó barátja. A trombitaművész nem tudja elfelejteni Nyári Károlynak azt, hogy a börtönben töltött hónapok után nem segített neki, amikor fellépési lehetőséget kért tőle.

„Nem akarom azt mondani, hogy sokat köszönhet nekem, hiszen sosem vártam hálát, de bajban ismerszik meg a jóbarát... Fáj, hogy szívességet kértem, és annyi sem volt benne, hogy visszahívjon és azt mondja: nem megy. Egyszerűen eltűnt, azóta sem adott erre magyarázatot. Az árulás és a hátbatámadás fáj a legjobban. Erről nem is akartam sokáig beszélni, de hatvanéves leszek nemsokára, és nem akarok több sérelmet, sebet cipelni. Bántott, hogy talán a börtön miatt nem nyújtott segítséget az a barátom, aki az esküvőmön is ott volt, akit mindig támogattam és azt hittem, én is számíthatok rá. Amit ő tett, azt árulásnak tekintem” - mondta el Kadarkai Endrének a zenész.

A Blikk szerint azonban Nyári Károly mit sem tud Lajcsi sérelméről, sőt: ő azt hiszi, még mindig ugyanolyan jó barátok, mint évtizedekkel ezelőtt.

„Nem emlékszem, hogy Lajcsi valaha is megkeresett volna azzal, hogy szeretne nálam fellépni. Örömmel mondtam volna igent. Szerintem mi most is jó barátságban vagyunk„ - fogalmazott a zenész.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!