2 éve

47 évesen vár gyermeket a gyönyörű magyar színésznő

Gryllus Dorka és Simon Kornél boldogsága most már határtalan, ám számos kétséggel is le kellett magukban számolniuk ahhoz, hogy átadhassák magukat az örömnek, mindketten tudják, a kései terhesség számos kockázattal járhat.

Sokáig maga Gryllus Dorka sem hitte el, hogy 47 évesen újra gyereke születik. „43 évesen még azt hittem, talán lehetek kétgyermekes édesanya, 45 évesen viszont már úgy éreztem, itt az ideje elengedni a dolgot. Épp ezért most, 47 évesen alig fogtam fel, hogy mégiscsak megadatik nekünk. (…) Most azonban mindent újra kell terveznünk, mert ugyan 8 évig nem jött össze, de 9 év várakozás után mégiscsak érkezik Soma kistestvére” – mesélte a Story magazinnak a boldog és büszke színésznő. Őszre várják a babát, aki ugyancsak fiú lesz, s már a neve is megvan: Áron.

Fotó: Ripost

A párjánál 4 évvel fiatalabb Simon Kornél bevallotta, nem tudta magát egyből átadni a felhőtlen örömnek. „Az elején nagyon sok érzés kavargott bennem. (…) Mindketten elmúltunk negyvenévesek, és tisztában vagyunk vele, ilyenkor statisztikailag megnő a kockázata annak, hogy a gyermek valamilyen rendellenséggel születik. (…) Amikor viszont a genetikai vizsgálat is megtörtént, és Dorka azzal jött haza, hogy 90 százalékos bizonyossággal egészséges a kisfiunk, akkor már átengedtem magam a boldogságnak” – árulta el a színész.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!