2 éve

Elképesztő összeget fizetne gyerektartásra Vasvári Vivien exférje

Az egykori luxusfeleség mégis elégedetlen, egyelőre nem született megállapodás az ügyben.

Szerdán tárgyalták Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc válóperét, azonban a várthoz képest nem sikerült megállapodnia a két félnek. Az egykori luxusfeleség az anyagiakkal kapcsolatban elégedetlen, ugyanis nem látja biztosítottnak, hogy exférjétől megkapja a havi 500 ezer forint gyerektartást.

Fotó: Life TV

Fecsó arról biztosította Vivient, hogy hogy vesz egy lakást az általa építtetett lakóparkban, ami a gyerek nevére kerül, és az édesanya lesz a ha­szonélvező. Ennek kiadásából körülbelül 250 ezer forint jöhet be, emellett pedig Edward édesapja még 250 ezret fizet. Szegedi reméli, hogy meg tudnak állapodni Viviennel, azt azonban kihangsúlyozta, hogy nem asszonytartást akar fizetni.

„Biztos, hogy nem történik meg, hogy Vivien esetleg a gyerekkel zsarolna, mert nekem is vannak eszközök a kezemben, amivel fent tudjuk tartani a jelenlegi helyzetet. A gyereket közösen neveljük, ebben teljes mértékig együttműködünk, a többi dologban pedig re­ményeim szerint ha­marosan megegyezünk. Optimista vagyok, szerintem tisztességes ajánlattal álltam elő, de fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy nem asszonytartást szeretnék fizetni, hanem gyerektartást” – fogalmazott a Borsnak Fecsó.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!